Kenniscentrum Sociaal Domein is hét opleidings- en detacheringscentrum van het Sociaal Domein.

E-learning Productiviteit op afstand

Online
 69,00
1 uur
Persoonlijke ontwikkeling
E-learning

Wil jij meer leren over hoe jij op afstand zo effectief mogelijk kan (samen)werken? Volg dan de e-learning ‘Productiviteit op afstand’!

Deze e-learning is ontworpen voor alle professionals in het Sociaal Domein die op afstand werken en hun professionele taken volbrengen zonder op kantoor aanwezig te zijn. Met deze training leer je hoe je je kan concentreren in een nieuwe thuiskantooromgeving, van het in contact blijven met je team tot het opstellen van een goede werkruimte.

Na afloop van de cursus kun je:

  • Je maakt kennis met werken op afstand en raakt vertrouwd met de uitdagingen waarmee je te maken kunt krijgen als je buiten de kantooromgeving werkt en weg bent van je teamleden.

  • Je leert hoe je tijdens het thuiswerken in contact kunt blijven met collega’s en supervisors en leert een paar basisregels om effectieve communicatie te ontwikkelen.

  • Je leert hoe je tijdens het thuiswerken in contact kunt blijven met collega’s en supervisors en leert een paar basisregels om effectieve communicatie te ontwikkelen.

Deze e-learning is bedoeld voor alle professionals binnen het Sociaal Domein die meer willen weten over Effectief thuiswerken. Deze e-learning wordt vaak afgenomen voor een pre-boarding of onboarding programma.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

De e-learning duurt gemiddeld 1 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving

Voor de e-learning ‘Effectief thuiswerken’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Opleiding Management Sociaal Domein

Wil jij je verder ontwikkelen als leidinggevende of teamverantwoordelijke binnen het Sociaal Domein? Of ambieer je een leidinggevende rol en wil je hiervoor de juiste competenties ontwikkelen? Volg dan de Opleiding Management gericht op het Sociaal Domein. Door deze opleiding te volgen ontwikkel jij je tot een effectieve middle manager in het Sociaal Domein.

Training Persoonlijk Leiderschap in een Onrustige Omgeving

Ben je op zoek naar balans of wil je gewoon wel eens weten waarom burn-out veel voorkomt? Volg dan de training 'Persoonlijk Leiderschap in een Onrustige Omgeving'.

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.