Wij zoeken ervaren krachten die positief willen bijdragen aan het Sociaal Domein

Heb jij inmiddels al heel wat jaren ervaring in het sociaal domein en wil je geprikkeld blijven? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij hebben een ruim aanbod aan opdrachten in het Sociaal Domein, wisselend van uitvoerend tot strategisch.

Daarnaast kun je jouw gewaardeerde kennis overdragen aan de volgende generatie, jouw opvolgers, door het begeleiden van junioren, trainees en via ons docentenprogramma. Wij regelen al het papierwerk zodat jij je kan focussen op de inhoud van je werk. Zo zorgen wij ervoor dat jij als senior uitgedaagd blijft. Samen zorgen we voor een sterk Sociaal Domein en verbinden we alle onderdelen van het Sociaal Domein met elkaar.

Wij hebben diverse vacatures voor ervaren krachten. Hieronder zie je er een aantal, voor ons complete vacatureoverzicht kun je terecht op deze pagina.

Jouw voordelen

  • Lid zijn van een kennisclub met passie die jou laat groeien
  • Werken voor diverse opdrachtgevers
  • Direct pensioen opbouwen
  • Vast contract
  • Toegang tot de online academy en het vitaliteitsprogramma

Uitgelichte vacatures

Senior Wmo consulent

Wij zoeken Wmo consulenten met minimaal 2 jaar werkervaring in deze functie die het zien zitten om gedetacheerd te worden. Verder ben je:

  • Allround inzetbaar op alle facetten van de Wmo;
  • 24-36 uur beschikbaar;
  • Geïnteresseerd in de ontwikkelingen in het sociaal domein.

Ben jij er klaar voor om met uitdagende opdrachten bij diverse gemeenten aan de slag te gaan? Bekijk alle informatie op deze pagina en solliciteer direct!

Docent worden, consulent blijven

Ben jij een ervaren Wmo consulent en wil je jouw kennis en kunde overdragen aan de volgende generatie? Grijp dan nu je kans en volg ons scholingstraject ‘Docent worden, consulent blijven’. Tijdens dit scholingstraject blijf jij werkzaam als Wmo consulent bij één van onze opdrachtgevers. Ondertussen leer jij alle ins en outs om als docent aan de slag te gaan.
Lees alles over het traject op deze pagina en solliciteer direct!