Video: Terugblik Masterclass Complexe Woningaanpassingen

08 maart 2023

Dit was de Masterclass Complexe Woningaanpassingen van Kenniscentrum Sociaal Domein!

Op 15 februari organiseerden we voor het eerst de Masterclass Complexe Woningaanpassingen. We kijken met trots terug op deze geslaagde dag. In de onderstaande video proef je van de sfeer en ontdek je hoe de deelnemers en docent het ervaren hebben. Nogmaals bedankt aan alle deelnemers en betrokkenen voor jullie enthousiasme!

Bekijk hieronder de terugblik:

Wil jij ook deelnemen aan één van onze Masterclasses of andere evenementen?

Bekijk hier ons actuele evenementenoverzicht en meld je aan!

Over de Masterclasses

We organiseren al jarenlang evenementen voor professionals in het Sociaal Domein. We merken dat er vanuit professionals in het Sociaal Domein veel behoefte is aan extra verdieping van kennis over complexe onderwerpen, maar ook aan kennisdeling en ontmoetingen met collega’s uit het werkveld. Om in die behoefte te voorzien, organiseren we sinds 2023 ook Masterclasses voor professionals in het Sociaal Domein!

Tijdens de Masterclasses neem je, samen met andere professionals uit het vakgebied, deel aan 2 colleges gegeven door verschillende docenten met expertise ten aanzien van het onderwerp. De colleges bestaan uit een theoretisch deel, waarin je jouw kennis over het onderwerp verdiept en/of verbreedt, en een praktisch deel waarin je zelf aan de slag gaat met behulp van casuïstiek uit de praktijk.

De eerste Masterclass van 2023 was de Masterclass Complexe Woningaanpassingen op 15 februari. We maken binnenkort weer nieuwe Masterclasses bekend. Houd onze website en socials dan ook goed in de gaten!