Verdiepingstrainingen

Wil jij je als professional verder ontwikkelen of specialiseren binnen je vakgebied in het Sociaal Domein? Neem dan deel aan onze verdiepingstrainingen!

Onze verdiepingstrainingen zijn trainingen die speciaal ontwikkeld zijn voor professionals in het Sociaal Domein. De trainingen worden ook altijd gegeven door docenten die zelf werkzaam zijn in het werkveld. Zo profiteer je van de deskundige praktijkkennis van een expert! De trainingen zijn vormgegeven met actuele kennis en specifiek toegespitst op de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied of specialisme. Je kunt bijvoorbeeld verdiepingstrainingen volgen op het gebied van de Wmo, Participatiewet, Schuldhulpverlening of de Jeugdwet. Al onze trainingen zijn maatwerk. We leveren zowel maatwerk op de manier waarop de casuïstiek behandeld wordt, als op het gebied van de persoonlijke wensen van jou als deelnemer. We bieden onze verdiepingstrainingen op maat ook incompany aan.

Voor wie?

Je kunt onze verdiepingstrainingen volgen als individuele deelnemer, maar we bieden onze trainingen ook incompany aan. Wil jij graag deelnemen aan een verdiepingstraining en je verder ontwikkelen of specialiseren? Dan doorlopen we samen de onderstaande stappen.

Stap 1: Je kiest de training van jouw voorkeur uit en meldt je alleen (of samen met je collega’s) aan.

Stap 2: We stemmen de gewenste datum, locatie en focus van de training af met jou en de docent (en eventueel je collega’s).

Stap 3: De training gaat definitief van start bij 5 deelnemers. Waar nodig werven wij de overige deelnemers.

Stap 4: Er zijn 5 deelnemers en de training kan beginnen! Wat een leerzame dag(en)!

Stap 5: Je ontvangt van ons een deelnamebewijs; mooi voor op je CV!

De voordelen van het volgen van een verdiepingstraining

  • Je ontwikkelt en/of specialiseert je verder binnen je vakgebied;
  • Je versterkt je positie op de arbeidsmarkt;
  • Je doet actuele kennis op en bestudeert actuele onderwerpen;
  • Breng de opgedane kennis direct in de praktijk;
  • De training wordt op maat gemaakt; je leert precies dat wat je nodig hebt;
  • Je kunt de trainingen ook online volgen. Zo leer je wat, waar en wanneer jij wilt;
  • Profiteer van de kennis van een expert uit jouw vakgebied;
  • Ontvang een bewijs van deelname na afronding.

Onze trainingslocaties

Kenniscentrum Sociaal Domein is een landelijke speler. Het is dan ook mogelijk om onze trainingen op locaties verspreid door heel Nederland in te plannen. Dit gaat altijd in overleg met jou en in samenspraak met de docent. Volg je de training liever online? Ook dat regelen we graag voor je. Bekijk hier ons aanbod online verdiepingstrainingen.

Vraag je een incompany training bij ons aan? Dan vindt deze altijd plaats op de locatie van jouw organisatie. Dat is wel zo makkelijk!

Wil je graag een verdiepingstraining volgen, maar heb je nog vragen?

 

We helpen graag verder en voorzien je van persoonlijk advies. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 – 401 83 62 of mail naar info@kenniscentrumsociaaldomein.nl.