Standhouders Nationale Bijscholingsdag Wmo

Op onze Nationale Bijscholingsdag Wmo zullen standhouders aanwezig zijn op het Netwerkplein, klaar om in gesprek te gaan met jou als professional binnen het Sociaal Domein.

Ze staan klaar om kennis, expertise, ervaringen en projecten met je te delen. Vergeet niet om even bij hen langs te lopen en het gesprek aan te knopen. De standhouders verwelkomen je graag op 11 juni 2024 in Haarlem!

Kennispartner

Toilet Op Maat

Toilet Op Maat, dé specialist in toiletoplossingen

Toilet Op Maat, dé specialist in toiletoplossingen
Toilet Op Maat (TOM®) richt zich op toiletoplossingen voor mensen met een fysieke beperking. Vindt u het complex om te bepalen welke toiletoplossing geschikt is voor een cliënt? Heeft u vragen over een passing, bediening, zithouding of proefplaatsing? TOM® helpt u graag! Wij geven deskundig advies én leveren maatwerk, service en onderhoud voor o.a. een spoel/föhn, zorgtoilet en toiletlift. Wij verwelkomen u graag op onze stand voor een kennismaking en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie? Bel 085-1301959 of kijk op www.toiletopmaat.nl

Standhouders

Wyzer

Dé kennispartner in het Sociaal Domein

Wyzer staat voor een sterk publiek domein. Dagelijks werken we aan de vraagstukken van vandaag en morgen.

We werken in uiteenlopende domeinen en publieke organisaties, lokaal en landelijk. Onze oorsprong ligt in het sociaal domein. Daarin blijven we sterk. Met meer dan 30 jaar kennis en ervaring blijven we vooroplopen. Het delen van inzicht en kennis, zowel met eigen mensen als met opdrachtgevers, staat centraal. In de vorm van advies, met de inzet van specialisten én in de opleidingen en trainingen van Wyzer Academie. Wyzer.nl.

YER

Bezoek YER op de Nationale Bijscholingsdag Wmo! Een evenement dat perfect aansluit bij onze kernwaarde van voortdurende ontwikkeling en groei. Voor ons is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten binnen het Sociaal Domein. Tijdens deze dag zijn we vooral geïnteresseerd in wat professionals zoeken in een werkgever en hoe wij aan die verwachtingen kunnen voldoen. Met meer te bieden dan je misschien verwacht, nodigen we je graag uit voor een gesprek bij onze stand om in gesprek te gaan over jouw carrièreambities. Kom langs, laten we de mogelijkheden samen ontdekken en laat je verrassen!

Hodes Huisvesting

Hodes Huisvesting, dé expert op het gebied van zorgkamers
Met meer dan twintig jaar ervaring is Hodes Huisvesting dé expert op het gebied van zorgkamers; een module met een slaapkamer en badkamer, voorzien van alle zorgfaciliteiten die nodig zijn. Onze collega Richard Hellwig adviseert Nederlandse gemeenten over de inzet van zorgkamers als oplossing om haar inwoners langer thuis te laten wonen, bijvoorbeeld in geval van ziekte. Wil je meer weten over de zorgkamers van Hodes Huisvesting? Ontmoet Richard op 11 juni tijdens de Nationale Bijscholingsdag Wmo in Haarlem. Of kijk op www.hodes-huisvesting.nl.