Standhouders Nationale Bijscholingsdag Participatiewet

Op onze Nationale Bijscholingsdag Participatiewet zullen standhouders aanwezig zijn op het Netwerkplein, klaar om in gesprek te gaan met jou als professional binnen het Sociaal Domein.

Ze staan klaar om kennis, expertise, ervaringen en projecten met je te delen. Vergeet niet om even bij hen langs te lopen en het gesprek aan te knopen. De standhouders verwelkomen je graag op 12 maart 2024 in Arnhem!

Standhouders

Yong

Wij zijn Yong. Een bedrijf dat jonge, enthousiaste, hoogopgeleide professionals detacheert in het Sociaal Domein. Wij helpen gemeentes aan frisse blikken en geven jonge professionals een stevige basis voor hun toekomstige carrière.

Wij vinden het belangrijk om gemeentes te overtuigen van de meerwaarde van jonge professionals. Het Sociaal Domein vraagt om kennis en ervaring, maar ook om denken buiten de kaders. Het Sociaal Domein heeft de ambtenaar 3.0 nodig. De generatie van nu zit vol motivatie om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Ook leren ze snel, werken ze graag samen en komen ze met innovatieve ideeën. Wij geloven dat je alleen mét de jongere generatie, de maatschappij van morgen kan vormgeven. Dit doen wij niet alleen door het opleiden van jonge professionals maar wij laten organisaties ook groeien door het geven van trainingen en workshops.