Magazine Samen Sociaal Domein

Samen Sociaal Domein, hét magazine boordevol informatie over het Sociaal Domein!

Blijf als gemeente of professional op de hoogte van de vele ontwikkelingen binnen de het Sociaal Domein met het magazine Samen Sociaal Domein. Het vakblad verschijnt drie keer per jaar en staat boordevol nieuws, achtergronden, opinies, interviews en verhalen uit de praktijk. We bieden jou twee opties aan: een fysieke en online variant.

Losse verkoop

Heb je interesse in een bepaald thema, of wil je het magazine eens uitproberen? Koop dan een los nummer. Je bestelt ze gemakkelijk, voor €10,35 (incl. btw). Ook kan je kiezen voor een online editie voor €8,70 (incl. btw). 

Abonnementen

Blijf jij graag op de hoogte? Neem dan nu een jaarabonnement op Samen Sociaal Domein, voor jezelf of voor je organisatie. Een abonnement kost €27,25 (incl. btw) per jaar. Een online jaarabonnement kost €21,79 (incl. btw). Een jaarabonnement bestaat uit drie edities.

Adverteren

Samen Sociaal Domein wordt drie keer per jaar verspreid onder de landelijke overheid, gemeenten, zorgorganisaties en professionals in het Sociaal Domein. De oplage is 1500 stuks per uitgave. Adverteren in fullcolour kan al vanaf €450,00 (ex. btw). Neem voor meer informatie contact met ons op.