Kennis in actie

We vieren ons 12,5-jarig jubileum met een kennismarathon

Kenniscentrum Sociaal Domein bestaat dit jaar 12,5 jaar. Deze mijlpaal willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom vieren we op donderdag 12 september 12,5 jaar aan kennis en kunde met een bijzondere kennismarathon. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat duiken we samen in actuele thema’s, nieuwe inzichten en delen we kennis over het sociaal domein. 

Onze kennismarathon is een uniek evenement waarin we 12,5 uur lang non-stop kennis en ervaringen uitwisselen om ons 12,5-jarig bestaan te vieren. We zijn momenteel bezig met het samenstellen van de inhoud voor deze marathon en jij kan daaraan bijdragen. Tijdens de marathon willen we de meest relevante en actuele thema’s uit het sociaal domein belichten. Naast inhoudelijke sessies bieden we ook netwerkmogelijkheden en speciale momenten, zoals een sportieve kick-off en een VIP-lunch. Deelname aan de kennismarathon is exclusief en alleen op uitnodiging. Door jouw waardevolle idee in te sturen, kun je een uitnodiging veiligstellen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je collega’s en zakelijke relaties.  

Loop je een kennisronde mee? 

De definitieve invulling van de marathon willen we samen met jou bepalen. Werk je in het sociaal domein en heb een vernieuwend idee, een brandende vraag of een complexe case die aandacht verdient? Stuur het naar ons op. Als jouw bijdrage wordt geselecteerd, zorgen we niet alleen dat jouw onderwerp onderdeel wordt van de marathon, maar garanderen we ook dat jij en je collega’s bij dit unieke evenement aanwezig kunnen zijn! 

Meedoen met de kennismarathon? 

Zo doe je mee: 

  1. Heb je een vernieuwend idee, een brandende vraag of een complexe case die aandacht verdient?  
  1. Deel jouw idee met ons. Bepreek het met één van onze adviseurs of stuur je idee in via onderstaand formulier.  
  1. We beoordelen alle ideeën zorgvuldig en bespreken met jou de beste manier om jouw vraag of idee aan te pakken. Wie weet staat jouw idee wel centraal in de kennismarathon op 12 september en ben je verzekerd van een uitnodiging voor jou, je collega’s en zakelijke relaties. 

De kennismarathon wordt een unieke dag voor iedereen in het sociaal domein om kennis te verdiepen, te delen en te vieren. Doe je mee?