Handboek Wmo 2022

Wmo
2022

Het Handboek Wmo 2022 is een helder boek over de taken en verantwoordelijkheden van Wmo consulenten. Het werk van de Wmo consulent is altijd maatwerk, afgestemd op de (sociale) leefomgeving van de cliënt en passend binnen de kaders van de wet. Dit handboek geeft de kaders aan en ook de bewegingsruimte die de consulenten kunnen gebruiken. Het biedt houvast om samen met de cliënten tot innovatieve en creatieve oplossingen te komen.

Wellicht vind je dit ook interessant

Basisopleiding Wmo consulent

Spreekt de combinatie van werken met mensen en administratieve taken je aan? Als Wmo consulent voer je keukentafelgesprekken met cliënten met een hulpvraag. De uitkomst van het gesprek verwerk je in een rapportage.

Kennisabonnement

Bijblijven in je vak en jezelf ontwikkelen was nog nooit zo makkelijk. Met een abonnement op onze online academie heb je beschikking tot meer dan 200 trainingen en ander materiaal.

Nationale bijscholingsdag

Een aantal keer per jaar organiseren we de Nationale Bijscholingsdag gericht op verschillende vakgebieden van het Sociaal Domein. Deze dag is vol met workshops en korte trainingen, gekoppeld aan actuele ontwikkelingen en vraagstukken in het Sociaal Domein. Hiermee ben je snel helemaal op de hoogte. Check de data en meld je aan!