Handboek schuldhulpverlening 2.0

Schuldhulpverlening
2021

Dit handboek geeft heldere en eenduidige informatie over alle aspecten van schuldhulpverlening. Schuldhulpverlening is altijd een samenspel van financiële en psychosociale hulp. Dit praktische boek behandelt alle kennis en vaardigheden die schuldhulpverlener en budgetcoaches in huis moeten hebben om mensen met financiële problemen goed te kunnen helpen. Van het inzicht krijgen in de problematiek en het sociaal zekerheidsstelsel tot het maken van een integrale aanpak.

Wellicht vind je dit ook interessant

Opleiding schulhulpverlening en budgetcoaching

Kun jij empathisch in gesprek gaan met oog voor de wet- en regelgeving binnen de schuldhulpverlening? Vind je het leuk om mensen te helpen om de financiële controle terug te krijgen? Volg dan de opleiding Schuldhulpverlening en budgetcoaching.

Kennisabonnement

Bijblijven in je vak en jezelf ontwikkelen was nog nooit zo makkelijk. Met een abonnement op onze online academie heb je beschikking tot meer dan 200 trainingen en ander materiaal.

Online opleiding schuldhulpverlening

Heb jij de wens mensen met financiële problemen te ondersteunen en weer perspectief te geven? Tijdens de online opleiding Schuldhulpverlening leer je over de verschillende facetten van schuldhulpverlening.