Wij zoeken ervaren krachten

Een boost voor jouw carrière

Zoek jij meer afwisseling in je werk en sta je open voor nieuwe kansen? Dan zit je goed bij ons. Wij zijn detacheerder binnen het Sociaal Domein. Dankzij ons brede netwerk hebben wij een ruim aanbod aan diverse vacatures. Op die manier krijg je steeds een kijkje in een andere omgeving. Je blijft nieuwe dingen leren door de veranderende werkzaamheden. Zo zorgen we ervoor dat jouw werk interessant blijft. Een extra voordeel is dat jij medezeggenschap hebt over je plaatsing.

Bovendien bieden wij veel persoonlijke begeleiding. Aandacht voor jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom heb jij bij ons veel ruimte om door te groeien dankzij ons brede scholingsaanbod. Dit bieden wij zowel klassikaal als digitaal aan via ons online leerplatform. Zo kun jij je ontwikkelen waar en wanneer jij er aan toe bent.

Wij zijn een gezellige club waar er naast hard werken en leren, ook genoeg ruimte is voor plezier. We organiseren diverse bijeenkomsten en netwerken bij gemeentes zodat je jouw persoonlijke netwerk kan uitbreiden. Zo leer je niet alleen met, maar ook van elkaar.

Jouw voordelen

  • Lid zijn van een kennisclub met passie die jou laat groeien
  • Werken voor diverse opdrachtgevers
  • Direct pensioen opbouwen
  • Vast contract
  • Toegang tot de online academy en het vitaliteitsprogramma

Wij hebben diverse vacatures voor ervaren krachten. Hieronder zie je er een aantal, voor ons complete vacatureoverzicht kun je terecht op deze pagina.

Uitgelichte vacatures

Senior Wmo consulent

Wij zoeken Wmo consulenten met minimaal 2 jaar werkervaring in deze functie die het zien zitten om gedetacheerd te worden. Verder ben je:

  • Allround inzetbaar op alle facetten van de Wmo;
  • 24-36 uur beschikbaar;
  • Geïnteresseerd in de ontwikkelingen in het sociaal domein.

Ben jij er klaar voor om met uitdagende opdrachten bij diverse gemeenten aan de slag te gaan? Bekijk alle informatie op deze pagina en solliciteer direct!

Docent worden, consulent blijven

Ben jij een ervaren Wmo consulent en wil je jouw kennis en kunde overdragen aan de volgende generatie? Grijp dan nu je kans en volg ons scholingstraject ‘Docent worden, consulent blijven’. Tijdens dit traject blijf jij werkzaam als Wmo consulent bij één van onze opdrachtgevers. Ondertussen leer jij alle ins en outs om als docent aan de slag te gaan. Lees alles over het traject op deze pagina en solliciteer direct!