2 uur

E-learning Leiderschap en persoonlijkheid

Wil jij meer weten over leiderschap? En wil jij het gedrag en de persoonlijkheid van medewerkers herkennen en begrijpen? Tijdens de e-learning ‘Leiderschap en persoonlijkheid’ leer je meer over de verschillende leiderschapsstijlen en de uitgangspunten van persoonlijkheid.

E-learning Effectief thuiswerken

Werk jij regelmatig thuis en zou je meer handvaten en tips willen hebben hoe je dat effectief zou kunnen doen? Tijdens de e-learning ‘Effectief thuiswerken’ ga je aan de slag met het inrichten van jouw werkplek, het onderhouden van contacten én online vergaderen.

E-learning Nederlands schrijven

Foutloos kunnen schrijven is voor iedereen van belang. In deze e-learning zetten we de meest gemaakte fouten op een rijtje. Geen dt-fouten meer, alles over hoofdlettergebruik, wanneer gebruik je ij of juist ei, en nog veel meer over struikelblokken in de Nederlandse taal.

E-learning Wetten Sociaal Domein

In deze e-learning leer je meer over de verschillende wetten binnen het Sociaal Domein. Binnen het Sociaal Domein valt de Jeugdwet, Wet maatschappelijke ondersteuning, Participatiewet en Schuldhulpverlening. Daarnaast kent Nederland een stelsel van sociale zekerheid. Hieronder vallen verschillende uitkeringen en toeslagen. Tijdens de e-learning ‘Wetten Sociaal Domein & Sociale zekerheid’ leer je meer over de […]

E-learning Zelfzorg, jij doet er toe

Tijdens de e-learning ‘Zelfzorg, jij doet er toe’ krijg je een aantal oefeningen, tips en inzichten mee om beter voor jezelf te zorgen. Zowel in het werkveld als privé.

E-learning Weerbaarheidstraining

Voor iedereen is geweld iets anders. Je hebt te maken met verschillende twee verschillende zaken: agressie en geweld. In de e-learning ‘Weerbaarheidstraining’ wordt er ingegaan op agressie die tot conflicten kunnen leiden en geweld.

E-learning Verlies en Rouw bij Kinderen en Jongeren

In de e-learning ‘Verlies en rouw bij kinderen en jongeren’ wordt er ingegaan op verlieservaringen, rouw en ontwikkeling, rouwreacties en empathie.

E-learning LVB meer dan een IQ

Wat is nu een Licht Verstandelijke Beperking (LVB)? Hoe wordt dit bepaald en wat zegt het over iemand? Is iedereen met een LVB gelijk en wat zijn veel voorkomende vragen en onderwerpen bij LVB? In de e-learning ‘LVB meer dan een IQ’ leer je er meer over!

E-learning Complexe Scheidingen

Tijdens de e-learning complexe scheidingen wordt je meegenomen met het onderwerp ‘complexe scheidingen’. Vroeger heerste hier een taboe op, maar tegenwoordig is men hier open over. Helaas zijn kinderen hier nog steeds de dupe van. Wat kan jouw rol hierin zijn als jeugdprofessional?

E-learning Driehoekskunde

Wat is driehoekskunde precies, wat is jouw rol als hulpverlener en wat zijn de basisprincipes? Tijdens de e-learning ‘Driehoekskunde’ krijg jij hierover meer inzicht.