Het vinden van geschikt personeel binnen het Sociaal Domein kan een lastige opgave zijn voor een gemeente. Daarom helpt Kenniscentrum Sociaal Domein bij het vinden van dit geschikte personeel. Met verschillende mogelijkheden zoals detachering, een inservice-traject of het tijdelijk projectteam helpen wij jouw organisatie aan snel inzetbaar en deskundig personeel.

Voordelen van detachering bij Kenniscentrum Sociaal Domein:

Als je kiest voor detachering vanuit Kenniscentrum Sociaal Domein kies je voor snel inzetbaar en deskundig personeel. Krijg je van onze detacheerders altijd een frisse blik op jouw hulpvraag. Ga je voor een flexibele bezetting. Daarnaast nemen wij jullie personeelszaken uit handen waardoor je hier niet naar om hoeft te kijken.

Onze diensten

Detachering

Door te kiezen voor detachering combineer je de voordelen van flexibel werken met de zekerheid van een vaste bezetting. Onze detacheerders detacheren wij voor korte en langere termijn in elke tak van het Sociaal Domein; Wmo, Participatiewet, Schuldhulpverlening. Zij werken voor een all-in uurtarief en wij regelen hierbij alle administratie. Met onze kandidaten haal je gegarandeerd een frisse blik, waardevolle kennis en nieuwe ideeën binnen.

Tijdelijk projectteam

Een tijdelijke piek in het aantal herindicaties is een probleem waar veel gemeentes tegen aanlopen aan het einde van het jaar. Door de grote hoeveelheid aanvragen wordt er veel van de Wmo consulenten verwacht. Het eigen team is vaak al heel erg druk, waardoor je bij hen geen extra werkzaamheden neer kan leggen. Of het nu gaat om een indicatie die afloopt of een nieuwe zorgaanvraag: ons tijdelijk projectteam regelt het voor jou!

Inservice-traject

Het vinden van een ervaren Wmo consulent kan lastig zijn. Consulenten met de juiste ervaring, competenties, kennis en vaardigheden lijken op de één of andere manier wel onvindbaar. Het aantal openstaande vacatures voor Wmo consulenten is dan ook aanzienlijk hoog bij diverse organisaties. Gelukkig hebben wij de juiste oplossing hiervoor: het inservice-traject. Een duurzame oplossing voor het vinden, boeien en binden van Wmo consulenten.

Contactgegevens

Ben je op zoek naar gemotiveerd en goed getraind personeel op het gebied van het Sociaal Domein? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Nieuwsbrief*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.