Heb je moeite met het vinden van geschikt personeel? Ben je op zoek naar gemotiveerd en goed getraind personeel op het gebied van het Sociaal Domein? Kenniscentrum Sociaal Domein helpt je verder! Met verschillende mogelijkheden zoals detachering, een inservice-traject of een tijdelijk projectteam helpen wij jouw organisatie aan snel inzetbaar en deskundig personeel.

Voordelen van detachering bij Kenniscentrum Sociaal Domein:

  • Snel inzetbaar en deskundig personeel;
  • Altijd een frisse blik;
  • Flexibele bezetting;
  • Wij regelen de personeelszaken.

Onze diensten

Detachering

Met detachering combineer je de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting. Wij detacheren professionals voor korte en lange tijd in elke tak van het Sociaal Domein. Ze werken voor een all-in uurtarief en wij regelen alle administratie. Met onze kandidaten haal je gegarandeerd een frisse blik, waardevolle kennis en nieuwe ideeën binnen.

Tijdelijk projectteam

Een tijdelijke piek in het aantal herindicaties: een probleem waar veel gemeentes tegen aanlopen. Door de grote hoeveelheid aanvragen wordt er veel van de Wmo consulenten verwacht. Het team is vaak al erg druk, waardoor je er eigenlijk geen extra werkzaamheden neer wilt leggen. Daarom hebben wij dé oplossing om te voldoen aan alle herindicatie vraagstukken: het tijdelijke projectteam. Of het nou gaat om een indicatie die afloopt of een nieuwe zorgvraag; ons projectteam regelt het!

Inservice-traject

Lastig hé, die ervaren Wmo consulent vinden? Consulenten met de juiste ervaring, competenties, kennis en vaardigheden lijken wel onvindbaar. Het aantal openstaande vacatures voor Wmo consulenten is dan ook aanzienlijk hoog. Gelukkig hebben wij hiervoor de oplossing: het inservice-traject. Een duurzame oplossing voor het vinden, boeien en binden van Wmo consulenten.

Contactgegevens

Ben je op zoek naar gemotiveerd en goed getraind personeel op het gebied van het Sociaal Domein? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Nieuwsbrief*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.