Aanmelden terugkomdag opleiding Wmo Consulent 2.0

Beste cursist,

Twee jaar lang hebben we rekening moeten houden met corona en was er nauwelijks gelegenheid om elkaar in het echt te ontmoeten. Nu mag het gelukkig weer, daarom willen wij jou graag ontmoeten op een terugkomdag van de opleiding Wmo consulent 2.0. Tijdens de terugkomdag is in de ochtend veel plaats voor ontmoeting en voor jouw persoonlijke vragen. Wat jij nog graag wilt leren staat centraal. Om die reden vind je hieronder ook vragen die je kunnen helpen om je hierop voor te bereiden:

  1. Wat wil je graag nog meer weten over de Wmo?
  2. Wat wil je graag nog beter kunnen als wmo consulent ?
  3. Waarmee wil je verder komen als het gaat over werken als wmo consulent?

Locatie

De terugkomdagen vinden plaats op onze leslocatie in Meppel, Amersfoort en Rosmalen van 09.00 tot 13.30 uur. In de middag vindt een bezoek aan een hulpmiddelencentrum van Meyra plaats. Hier kun je rondkijken en kennisnemen van de mogelijkheden, maar ook dingen zelf uitproberen. Deze ervaring is niet alleen leuk maar het helpt je in je dagelijks werk met de client. Je bent welkom bij een hulpmiddelencentrum van Meyra in Hoogeveen, Amersfoort of Eindhoven van 14.00 tot en met 16.00 uur.

Aanmelden

Op deze pagina kun je je aanmelden voor één terugkomdag van de opleiding Wmo Consulent 2.0. Let op: aanmelden voor de terugkomdag is verplicht en vol=vol. Je kunt je aanmelden tot en met 6 juli 2022. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over de terugkomdag.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de terugkomdag. Neem dan gerust contact met ons op via info@kenniscentrumsociaaldomein.nl of 085 401 83 62.

  • Hidden
    * De les vindt 's morgens plaats in Meppel, Rosmalen of Amersfoort. Het bezoek aan het hulpmiddelencentrum vindt 's middags plaats in Hoogeveen, Eindhoven of Amersfoort.