Kenniscentrum Sociaal Domein is hét opleidings- en detacheringscentrum van het Sociaal Domein.

Webinar Preventie & Vroegsignalering

Online
 19,99
15 minuten
Schuldhulpverlening
Webinar
2023

In dit webinar leer je meer over preventie in de breedste zin van het woord, met name gericht op schulden en financiële begeleiding. Het webinar behandelt de gradaties in preventie. Wil je hier meer over weten? Volg dan het webinar ‘ Preventie & Vroegsignalering’.

In dit webinar worden twee thema’s besproken: preventie en vroegsignalering. De onderwerpen die aan bod komen hebben te maken met alle facetten van financiële begeleiding. Daarnaast neemt de docent je mee in het doel van vroegsignalering, inclusief de betrokken partijen.

Voor wie

Het webinar ‘Preventie & Vroegsignalering’ is bedoeld voor schuldhulpverleners die meer willen weten over financiële begeleiding.

Opleidingsniveau

Het webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het webinar ‘Preventie & Vroegsignalering’ duurt 15 minuten. De kosten voor het webinar zijn € 19,99- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het webinar ‘Preventie & Vroegsignalering’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 19,99

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.

E-learning Het Primaire Processchema Schuldhulpverlening

Wil jij meer weten over het primaire processchema schuldhulpverlening? En hoe je het schema toepast in de praktijk? Volg dan de e-learning ‘Het primaire processchema schuldhulpverlening’.