Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar Jouw Veiligheid Voorop!

 19,99
15 minuten
Wmo
Webinar
2023

In dit webinar neemt de docent je mee in het vooropstellen van je eigen veiligheid als Wmo-consulent. Welke agressie vormen zijn er? Hoe kun je aan de voorkant zorgen dat jij als consulent veilig bent en hoe behoud je de rust? Interesse? Volg dan de webinar ‘Jouw Veiligheid Voorop’.

Binnen je werkveld herken je het misschien wel: agressieve klanten waar jij je onveilig bij voelt. Als consulent binnen het Sociaal Domein is het belangrijk om professioneel te handelen, maar ook je eigen veiligheid voorop te stellen. In deze webinar krijg je alle tips en tricks om jouw eigen veiligheid te waarborgen.

 

Voor wie

Het webinar ‘Jouw Veiligheid Voorop’ is bedoeld voor zowel Wmo/Jeugd consulenten, maar ook als je zelf veel te maken hebt met onveilige of onschatbare situaties binnen je werkveld.

Opleidingsniveau

Het webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het webinar ‘Jouw Veiligheid Voorop’ duurt 15 minuten. De kosten voor het Webinar zijn € 19,99- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het Webinar ‘Jouw Veiligheid Voorop’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het Webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 19,99

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.

Training Omgaan met de Kritische Klant

Weerstand en onbegrepen gedrag komen in het Sociaal Domein vaak voor. Het gesprek kan soms helemaal vastlopen omdat er veel weerstand is en wellicht kun je op dat moment niet gelijk iets bevestigen of ontkrachten. Wat kun je doen om het gesprek een andere wending te geven? Leer het tijdens de training omgaan met de kritische cliënt.

E-learning Vervoersvoorzieningen

Deze e-learning gaat over verschillende soorten vervoer; een belangrijk werkgebied binnen de Wmo waarbij de eerste voorwaarde is dat je weet onder welke wet welke voorziening valt. Op het gebied van vervoer valt heel veel te weten.