Kenniscentrum Sociaal Domein is hét opleidings- en detacheringscentrum van het Sociaal Domein.

Handboek schuldhulpverlening 2.0

 43,55
Schuldhulpverlening
2021

Dit handboek geeft heldere en eenduidige informatie over alle aspecten van schuldhulpverlening. Schuldhulpverlening is altijd een samenspel van financiële en psychosociale hulp. Dit praktische boek behandelt alle kennis en vaardigheden die schuldhulpverlener en budgetcoaches in huis moeten hebben om mensen met financiële problemen goed te kunnen helpen. Van het inzicht krijgen in de problematiek en het sociaal zekerheidsstelsel tot het maken van een integrale aanpak.

 43,55

Uitverkocht

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Effectief Communiceren in de Schuldhulpverlening

Hoe communiceer je effectief en zorg je dat jouw boodschap goed overkomt bij je cliënt? In de training 'effectief communiceren in de schuldhulpverlening' werk je aan het hele communicatieproces. Van de basisgesprekstechnieken tot aan gedragsverandering, aan het eind van de dag heb jij communicatietechnieken op zak die werken!

Opleiding KCC Medewerker Sociaal Domein

Ben jij een uitstekend visitekaartje voor het Sociaal Domein? Volg dan de opleiding KCC medewerker Sociaal Domein. We leren je de benodigde kennis van wet- en regelgeving maar zorgen ook dat je over goede communicatietechnieken beschikt.

E-learning Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen wat je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In de e-learning effectief communiceren krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren.