Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

E-learning Afbakening Wmo 2015

Online
 69,00
2 uur
Wmo
E-learning

Er is veel overlap tussen de verschillende zorgwetten waar je als Wmo consulent mee te maken krijgt. In de e-learning ‘Afbakening Wmo 2015’ wordt de afbakening tussen de Wmo en Wlz besproken. Ook wordt er specifiek ingegaan op de Wlz.

Leerdoelen:

  • Je weet wat het verschil in aanpak is tussen de Wlz en Wmo;
  • Je weet hoe een zorgprofiel opgebouwd kan worden;
  • Je kent verschillende soorten zorgprofielen;
  • Je hebt kennis van de Wet Zorg en Dwang;
  • Je hebt kennis van beschermd wonen.

Deze e-learning is bedoeld voor zowel Wmo consulenten als mensen die meer willen weten over de afbakening van de Wmo 2015.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

De e-learning duurt gemiddeld 2 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving

Voor de e-learning ‘Afbakening Wmo 2015’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Toetsing en certificering

De e-learning sluit je af met een zelftest. Als je de e-learning volledig hebt doorlopen en de toetsing met succes afrondt, ontvang je een deelnamebewijs van Kenniscentrum Sociaal Domein.

 69,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Vervoersvoorzieningen

Deze e-learning gaat over verschillende soorten vervoer; een belangrijk werkgebied binnen de Wmo waarbij de eerste voorwaarde is dat je weet onder welke wet welke voorziening valt. Op het gebied van vervoer valt heel veel te weten.

Opleiding Backoffice Medewerker Wmo / Jeugd

Wil jij administratief en toch sociaal betrokken werk doen? Als Backoffice medewerker Wmo / jeugd ben je een belangrijke schakel binnen de keten van het Sociaal Domein. In de opleiding krijg je theoretische kennis van de Wmo en de Jeugdwet en leer je effectief samenwerken. 

Opleiding KCC Medewerker Sociaal Domein

Ben jij een uitstekend visitekaartje voor het Sociaal Domein? Volg dan de opleiding KCC medewerker Sociaal Domein. We leren je de benodigde kennis van wet- en regelgeving maar zorgen ook dat je over goede communicatietechnieken beschikt.