Stagiaire Marketing, Communicatie of Eventmanagement

Het team Evenementen van Kenniscentrum Sociaal Domein zoekt een stagiaire Marketing, Communicatie of Eventmanagement om het team Evenementen te ondersteunen in het organiseren van onze evenementen en mee te werken aan verschillende projecten en opdrachten.

Als stagiaire Marketing, Communicatie of Eventmanagement help jij mee met het uitvoeren van communicatie- en marketingactiviteiten met betrekking tot de evenementen. Daarnaast werk jij mee aan verschillende projecten en opdrachten. Je houdt de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van organisatie- en projectmanagement bij en draait je hand niet om voor deadlines. Daarnaast vind jij het leuk om na te denken over de marketing- en communicatiekanalen van de evenementen.  Je werkt mee aan het beheren van het relatiesysteem, administratieve werkzaamheden en je gaat mee op pad naar organisaties en bedrijven. Vanaf dag één werk je mee op de afdeling en kun jij direct aan de slag met jouw taken. Geen dag is hetzelfde. Je komt te werken in een gemotiveerd team van diverse collega’s. Je werkt onder leiding van jouw stagebegeleider. Jij kunt je ontwikkelen aan de hand van jouw persoonlijk geformuleerde leerdoelen.

Deze stage betreft een meewerkstage. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor het doen van onderzoek en het schrijven van een scriptie.

Wie ben jij?

 • Je bent spontaan, neemt initiatief en schiet mensen snel te hulp;
 • Je bent organisatorisch sterk en leergierig;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt ervaring met marketing en communicatie, bij voorkeur in evenementen of gerelateerde industrieën.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en in teamverband;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt een passende opleiding op MBO 4 niveau of HBO niveau.

Wat bieden wij jou:

Een inspirerende en afwisselende stageplek bij een innovatieve organisatie die continue in ontwikkeling is, met een gemotiveerd team. Je loopt mee met een ervaren Eventcoördinator waar je veel van kunt leren. De werksfeer is informeel, maar zeker professioneel. Bij Kenniscentrum Sociaal Domein werken wij hard, maar er is ook tijd voor een praatje. Mijlpalen worden ook zeker gevierd!

Jouw stageplek is ons hoofdkantoor in Meppel aan de Blankenstein 143.

Start periode +/- september 2024

Over Kenniscentrum Sociaal Domein:

Kenniscentrum Sociaal Domein is dé opleider binnen het Sociaal Domein en wil dat alle professionals de mogelijkheid krijgen zichzelf te ontwikkelen om hierdoor op kwalitatieve, toekomstbestendige wijze te kunnen anticiperen op hulpvragen uit het Sociaal Domein.

Wij bieden naast opleidingen, trainingen ook de mogelijkheid voor detachering en advies voor professionals in het Sociaal Domein. Hiermee kunnen deze professionals de best passende oplossing bieden aan mensen die hulp vragen in het Sociaal Domein.

Onze kernwaarden zijn:

 • Mensgericht: Wij hebben persoonlijke aandacht voor iedereen. 
 • Gedreven: Wij zijn gepassioneerd in kennis delen en alles eruit willen halen. 
 • Ambitieus: Wij gaan vooruitstrevend op ons doel af en willen daarbij de beste zijn.
 • Specialist: Wij zijn kennispartner en hebben kennis en ervaring direct uit en voor ons werkveld.

Ben jij de stagiaire die wij zoeken?

Mooi, we zijn benieuwd naar jou! Reageren kan door het onderstaande formulier in te vullen en wellicht zitten we dan binnenkort om tafel om kennis te maken. Heb je vragen? Neem dan contact op met Lucia Everts op via 085 40 18 362 / 06 – 10 33 98 35 of mail naar lucia@kenniscentrumsociaaldomein.nl.

Vacature

Hidden
Geboortedatum*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.