Accountmanager Expertisecentrum Vertrouwenspersoon

Zorg jij ervoor dat het Expertisecentrum op de kaart wordt gezet en uitgebouwd gaat worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Met het initiatiefwetsvoorstel waarbij het verplicht is voor organisaties met meer dan 10 personen om een vertrouwenspersoon aan te stellen, komt er een belangrijke verandering op gang. Een veilige werkomgeving creëren binnen organisaties wordt belangrijker, hier wil het Expertisecentrum Vertrouwenspersoon een belangrijke bijdrage in leveren. 

De functie

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van Expertisecentrum Vertrouwenspersoon. In deze nieuwe en veelzijdige functie ben jij als Accountmanager het gezicht van Expertisecentrum Vertrouwenspersoon. Als ervaren professional ga jij Expertisecentrum Vertrouwenspersoon in de markt positioneren, klanten acquireren, diensten ontwikkelen en een breed netwerk van vertrouwenspersonen opbouwen. Hierbij breng je de behoeftes van de klanten in kaart en adviseer je de opdrachtgevers over het belang van een vertrouwenspersoon en de mogelijkheden die Expertisecentrum Vertrouwenspersoon Kenniscentrum biedt op het gebied van scholing, detachering en overige diensten.

Wat verwachten we van jou?

Expertisecentrum Vertrouwenspersoon is op zoek naar een ondernemende Accountmanager. Enthousiasme, doorzettingsvermogen en lef zijn onmisbaar voor deze functie. Je bent communicatief zeer vaardig en weet als geen ander het belang om nieuwe contacten te leggen. Je bent commercieel vaardig en hebt een oprechte interesse voor het vakgebied vertrouwenspersoon, waarmee je in staat bent om opdrachtgevers te enthousiasmeren voor onze dienstverlening. Omdat Expertisecentrum Vertrouwenspersoon de ambitie heeft om voorop te lopen, vraagt dat van jou een innovatieve en open houding, maar ook alertheid op de ontwikkelingen en de vragen in de markt. Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling, een goed gevoel voor prioriteiten en geeft op praktische wijze inhoud aan de functie.

Tot slot beschik je over een klantgerichte houding en ben je in het bezit van een rijbewijs. Je uitvalsbasis is ons hoofdkantoor in Meppel. Hier ontmoet jij je collega’s en vinden de fysieke overleggen plaats. Natuurlijk ben je veel op pad, onderweg naar jouw relaties. Deels vanuit huis werken behoort ook tot de mogelijkheden.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over hbo of wo denk- en werkniveau;
  • Je beschikt bij voorkeur over minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële en dienstverlenende omgeving.
  • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je weet focus te houden in een dynamische werkomgeving;
  • Je krijgt energie van het opzetten van een nieuw project en het daarin behalen van gezamenlijke (commerciële) doelstellingen.

Wat bieden wij jou?

Kenniscentrum Sociaal Domein biedt jou een baan met veel uitdaging binnen een innovatieve organisatie die continu in ontwikkeling is. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatief en ideeën en je wordt gefaciliteerd in jouw professionele en persoonlijke groei. Je wordt onderdeel van een breed, maar gespecialiseerd team (adviseurs, opleidingsontwikkelaars, opleidingscoördinatoren, marketing, etc.) vanuit waaruit je ondersteund wordt in het behalen van jouw successen. Salarisindicatie maximaal € 4.540,00 afhankelijk van je kennis en werkervaring. Je krijgt een laptop, telefoon en leaseauto ter beschikking. 

Over Kenniscentrum Sociaal Domein

Expertisecentrum Vertrouwenspersoon is onderdeel van Kenniscentrum Sociaal Domein en is specialist in opleidingen, trainingen, detacheringen en advies. Met een enthousiast, dynamisch en ambitieus team dragen wij bij aan de ontwikkeling van professionals in het Sociaal Domein en daarbuiten. Door onze krachten te bundelen met specialisten werkzaam in het Sociaal Domein bieden wij maatwerk op iedere (opleiding)vraag. Daarnaast zijn wij organisator van de jaarlijks terugkerende Nationale Bijscholingsdagen voor professionals binnen het sociaal domein brengen wij meerdere keren per jaar het vakblad ‘Samen Sociaal Domein’ uit en schrijven wij samen met professionals uit het vak diverse handboeken gericht op Wmo, Jeugdhulp, Budgetcoaching en Schuldhulpverlening. Kortom een dynamisch bedrijf, volop in ontwikkeling.

Ben jij de Accountmanager die wij zoeken?

Stuur dan jouw motivatie en cv naar miquel@kenniscentrumsociaaldomein.nl. Heb je vragen? Dan kan je ons telefonisch bereiken via 085-4018362 of  06 52498702.