Administratie

Miquel Wijngaards

Bestuurder 06 – 52 49 87 02 miquel@kenniscentrumsociaaldomein.nl “Ik vind het belangrijk om met ons team zorg te dragen dat alle professionals in het Sociaal Domein toegang hebben tot de beste kennis, kunde en vaardigheden. Dit doen we door continue in gesprek te zijn met gemeenten en professionals en dat te vertalen in trainingen, opleidingen […]
Laurens Hoevenberg

Laurens Hoevenberg

Afdeling HR 085-1302737 hr@kenniscentrumsociaaldomein.nl “Ik ben werkzaam op de financiële administratie en ik houd mij bezig met facturatie, alles wat betrekking heeft op HRM en het verzamelen en verwerken van financiële gegevens. Korte lijnen en de samenwerking met mijn collega’s zorgt ervoor dat ik alles in goede banen kan leiden en de werkprocessen kan optimaliseren.”
Angela Evers

Angela Everts

Afdeling Finance and Control 085-4017777 fc@kenniscentrumsociaaldomein.nl  ”Mijn functie kan het beste omschreven worden als het verzamelen, orderenen  en controleren van financiële data. Deze data verwerk ik vervolgens tot informatie in de vorm van rapportages zodat managers de juiste keuzes kunnen maken en strategieën kunnen bepalen. Het is een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden en afwisselingen […]

Wietske Kamper

Afdeling Finance and Control 085-4017777 wietske@kenniscentrumsociaaldomein.nl of fc@kenniscentrumsociaaldomein.nl ”Heb je vragen over facturen of over een betaling, dan is er een grote kans dat je bij mij terecht komt. Ik houd mij voornamelijk bezig met de financiële boekhouding, zodat mijn collega alle rapportages op tijd kan aanleveren”.

Simone Kraal

Financieel medewerker 085 401 77 77 fc@kenniscentrumsociaaldomein.nl ”Heb je vragen over facturen of over een betaling, dan is er een grote kans dat je bij mij terecht komt. Ik houd mij voornamelijk bezig met de financiële boekhouding, zodat mijn collega alle rapportages op tijd kan aanleveren”.