Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar Sturen op eigen regie met de roos van leary

 29,00
30 minuten
Wmo
Webinar

Wil jij meer weten over communicatie, eigen regie en gedragspatronen? Volg dan het Webinar ‘Sturen op eigen regie met de Roos van Leary’.

Sturen op eigen regie spreekt elkaar eigenlijk tegen. Toch is dit wat we als consulent graag willen bereiken. We belanden vaak in situaties waarin de ander verwacht dat wij als consulent met een oplossing moeten komen. Hoe zorg je ervoor dat je, maar ook de klant, in de actiestand komt om te zoeken naar mogelijke oplossingen voor een hulpvraag?

Voor wie
Het Webinar is bedoeld voor zowel Wmo consulenten als mensen die meer willen weten over sturen op eigen regie met de Roos van Leary.

Opleidingsniveau
De e-learning is op hbo-niveau.

Praktische informatie
Het Webinar duurt 30 minuten. De kosten voor het Webinar zijn € 29,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het Webinar ‘Sturen op eigen regie met de Roos van Leary’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het Webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Basistraining Suite4Zorg en Suite4Sociale Regie

Deze eendaagse basistraining Suite4Zorg en Suite4Sociale Regie is voor iedereen die kennis wil maken met de applicatie Suite4Zorg en Suite4Sociale Regie. Suite wordt gebruikt om taken te verdelen en informatie uit te wisselen tussen betrokken professionals.

Masterclass Beschermd Wonen

Training Indicatiestelling Huishoudelijke Ondersteuning

Wil jij meer weten over hoe je een indicatie kan stellen voor huishoudelijke ondersteuning van kwetsbare mensen? De vakmodule indicatiestelling huishoudelijke ondersteuning richt zich op hulp in de huishouding in het kader van de Wmo. Je leert hoe je kan indiceren en je maakt kennis met regelgeving, normen en verschillende soorten ondersteuning.