Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Training Empathische Dialoog voor Vertrouwenspersonen

Open inschrijving
 499,00
1 lesdag
Professionele ontwikkeling
Training
2024

Hoe zorg je ervoor dat je als vertrouwenspersoon vertrouwen krijgt en het vertrouwen behoudt? In de training ‘Empathisch Dialoog voor Vertrouwenspersonen’ krijg je praktische en concrete handvatten toegereikt om beter grip te krijgen op je empathische vermogen. Met de training ‘Empathische Dialoog voor Vertrouwenspersoon’ leer je je subjectiviteit in te zetten.

Het gesprek met een medewerker is een belangrijk moment waarin een hele hoop zaken besproken worden. Maar hoe zorg je er voor dat je naast het ophalen van de relevante informatie ook een écht gesprek voert? Een gesprek waarin de echt belangrijke zaken aan het licht komen én waarin de medewerker zich gehoord voelt? Dit kan als er sprake is van vertrouwen.

Na afloop van deze training kan je als vertrouwenspersoon de gesprekken naar een hoger niveau tillen. Je leert vertrouwen op te bouwen en te behouden.  Met behulp van een aantal toegankelijke technieken ben je in staat de medewerker (nog meer) het gevoel te geven gehoord te worden.

 

De training ‘Empathische Dialoog voor vertrouwenspersonen’ is bedoeld voor ervaren vertrouwenspersonen die actief aan de slag willen met hun professionele ontwikkeling en daarvoor zelf verantwoordelijkheid nemen en van elkaar willen leren. Daarnaast is het bedoeld voor vertrouwenspersonen die willen voldoen aan de LVV eisen van behoud van certificering (BNS). 

Instapvoorwaarden en opleidingsniveau

Deelnemers van deze bijeenkomst zijn ervaren vertrouwenspersonen. De training ‘Empathische Dialoog voor vertrouwenspersonen’ is op hbo-niveau.

Incompany

Wil je samen met jouw collega’s de training ‘Empathische Dialoog voor vertrouwenspersoon’ volgen? Incompany is ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Studiebelasting

In totaal duurt de training ‘Empathische Dialoog voor vertrouwenspersonen’ 1 lesdag. De studiebelasting voor deze training is één lesdag. De training start om 09:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

Investering

De kosten voor de training ‘Empathische Dialoog voor vertrouwenspersonen’ bedragen €499,00 per persoon.

Accreditatieregeling

Kenniscentrum Sociaal Domein is bezig met het accrediteren van deze training voor Bij en Nascholing (BNS). Dit betekent in de toekomst dat jij als deelnemer PE punten voor deze training kan aanvragen voor het behouden van je LVV certificering.

Wat is een open inschrijving?

Bij een open inschrijving heb je de mogelijkheid om een optie te nemen voor deelname aan de opleiding of training waarin je geïnteresseerd bent, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.
Zodra er voldoende belangstelling is voor de desbetreffende opleiding of training, wordt deze ingepland.
Vervolgens is het aan jou om te beslissen of je daadwerkelijk wilt deelnemen op de geplande datum en locatie.

 499,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Training Timemanagement

De training timemanagement geeft handvatten om beter om te gaan met werkdruk en efficiënter te werken.

Training Persoonlijk Leiderschap in een Onrustige Omgeving

Ben je op zoek naar balans of wil je gewoon wel eens weten waarom burn-out veel voorkomt? Volg dan de training 'Persoonlijk Leiderschap in een Onrustige Omgeving'.

Opleiding Management Sociaal Domein

Wil jij je verder ontwikkelen als leidinggevende of teamverantwoordelijke binnen het Sociaal Domein? Of ambieer je een leidinggevende rol en wil je hiervoor de juiste competenties ontwikkelen? Volg dan de Opleiding Management gericht op het Sociaal Domein. Door deze opleiding te volgen ontwikkel jij je tot een effectieve middle manager in het Sociaal Domein.