Opleiden

Bij ons bepaal je zelf waar, hoe en wanneer je leert. Volg een opleiding klassikaal of via ons online leerplatform. Wij combineren verschillende lesmethodes en bieden ook fysieke contactmomenten aan. Van losse training tot compleet pakket, ook voor organisaties.

Opleidingen

Wil je omscholen, of zoek je naar verbreding of verdieping van je vakkennis? Kies dan voor één van onze opleidingen. Stuk voor stuk ontwikkeld en gegeven door docenten met ruime ervaring binnen de verschillende facetten van de Wmo, Jeugdhulp, Schuldhulpverlening en de Participatiewet.

Trainingen

Een training is perfect om specifieke kennis of vaardigheden te ontwikkelen. Onze trainingen gaan ook in op actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied, zodat je altijd goed op de hoogte blijft. Van timemanagement tot vakinhoudelijke modules, hier vind je alles om nog beter te worden in je vak.

Evenementen

We organiseren regelmatig evenementen en webinars over speciale onderwerpen. Een aantal keer per jaar organiseren we een Nationale Bijscholingsdag, vol workshops en korte trainingen gekoppeld aan actuele ontwikkelingen en vraagstukken in het Sociaal Domein. Met onze bijscholingsdag ben je snel weer helemaal op de hoogte. Check de data en meld je aan!

Incompany

Zoek je bijscholing voor medewerkers op je eigen locatie? Al onze opleidingen en trainingen verzorgen we ook incompany, in je eigen werkomgeving. We bieden leervormen op maat zodat het aanbod precies aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.