Aftermovie: Clubdag Kenniscentrum Sociaal Domein

01 november 2022

Dit was de eerste clubdag van Kenniscentrum Sociaal Domein!

Als dé kennisclub die jou laat groeien vinden we persoonlijke aandacht erg belangrijk. We helpen professionals graag met hun ontwikkeling en daarvoor is het belangrijk dat we regelmatig samenkomen, ook buiten de muren van onze kantoren. Daarom hebben we recent onze eerste clubdag georganiseerd!

De clubdag van Kenniscentrum Sociaal Domein is een dag waarop trainees, gedetacheerden én het team van Kenniscentrum Sociaal Domein met elkaar samen kunnen komen op een laagdrempelige manier. Tijdens de clubdag leerden we elkaar beter kennen, wisselden we kennis en ervaringen uit, genoten we van een hapje en een drankje én was er alle ruimte voor gezelligheid en plezier. De eerste clubdag was een groot succes en werd door de deelnemers enorm gewaardeerd. Niet alleen vanwege het plezier en de gezelligheid, maar ook omdat professionals uit verschillende domeinen de verbinding met elkaar konden zoeken.

‘’Ik heb de eerste clubdag van Kenniscentrum Sociaal Domein als heel persoonlijk en bijzonder ervaren. Een dag waarop we met elkaar verbinding hebben gezocht als team, maar ook in de volle breedte van het Sociaal Domein. Een mijlpaal in de ontwikkeling van ons mooie bedrijf. Samen voor een sterker Sociaal Domein.’’ – Louwe Kater, Directeur.

Ook deel uitmaken van dé kennisclub in het Sociaal Domein en de volgende keer bij de clubdag zijn?

Vraag vrijblijvend een groeigesprek aan met één van onze adviseurs, of bekijk hier onze vacatures en solliciteer!

Over detachering via Kenniscentrum Sociaal Domein

Kenniscentrum Sociaal Domein is dé kennisclub die jou laat groeien. We helpen professionals graag met hun ontwikkeling en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Dat blijkt niet alleen uit de clubdagen, maar ook de persoonlijke begeleiding én scholing die we professionals bieden.  Bekijk hier meer informatie over detachering via Kenniscentrum Sociaal Domein.

Ben je op zoek naar gemotiveerd en goed getraind personeel op het gebied van het Sociaal Domein?

Vragen over detachering via Kenniscentrum Sociaal Domein?

Neem dan contact op met Jasper Peeters. Hij bespreekt graag met jou de mogelijkheden. Je kunt Jasper bereiken via 085 303 06 21 of stuur hem een e-mail.