Vraag nu een gratis groeigesprek aan!

Wil jij je als professional in het Sociaal Domein verder ontwikkelen en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Dan helpen wij – als dé detacheerder in het Sociaal Domein – je graag verder.

Krijg persoonlijk advies tijdens het gratis groeigesprek

Heb je al enkele jaren ervaring in het Sociaal Domein en wil je graag een volgende stap zetten in jouw carrière? Dan helpen we je graag op weg tijdens een vrijblijvend groeigesprek. Het groeigesprek is een gesprek met één van onze adviseurs. De adviseur informeert je tijdens het gesprek over de mogelijkheden die bij jouw persoonlijke situatie passen. Daarbij kun je denken aan uitdagende strategische of uitvoerende opdrachten, ons docentprogramma en nog veel meer. Vraag hieronder gratis een persoonlijk groeigesprek aan met één van onze adviseurs.

Aanvraag Persoonlijk Groeigesprek

Vraag gratis een vrijblijvend groeigesprek aan. Vul hieronder je gegevens in en één van onze adviseurs neemt contact met je op om het groeigesprek met je in te plannen.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   

Benieuwd hoe Kenniscentrum Sociaal Domein jou helpt groeien?

Bekijk dan de video van Sandra Jacobs. In deze video vertelt Sandra – Wmo consulent en begeleider van ons inservice-traject – wat Kenniscentrum Sociaal Domein voor haar groei betekent.