Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar Jongeren in de Bijstand: Terecht een Bijzondere Doelgroep?

 19,99
15 minuten
Webinar
2023

In dit webinar leer je meer over de theorie en praktijk over jongeren in de bijstand. Het webinar helpt je de complexe doelgroep beter te begrijpen in verhouding tot de Participatiewet. Wil jij meer leren over de Participatiewet in relatie tot jongeren in de bijstand? Volg dan het webinar ‘Jongeren in de Bijstand: Terecht een Bijzondere Doelgroep’?

Jongeren in de bijstand; deze doelgroep is met ingang van de Participatiewet in 2015 complexer geworden. In deze webinar licht de docent in het kort de Participatiewet toe en hoe dit in relatie staat met jongeren. Het breed offensief en de ontwikkelingen van de wet worden behandeld. Naast theorie krijg je in deze webinar ook casuïstiek toegereikt.

Voor wie

Het webinar ‘Jongeren in de Bijstand: Terecht een Bijzondere Doelgroep?’ is bedoeld voor hulpverleners die meer willen weten over de Participatiewet in relatie tot jongeren in de bijstand.

Opleidingsniveau

Het webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het webinar ‘Jongeren in de Bijstand: Terecht een Bijzondere Doelgroep?’ duurt 15 minuten. De kosten voor het webinar zijn € 19,99- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het webinar ‘Jongeren in de Bijstand: Terecht een Bijzondere Doelgroep?’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.