Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar Financieel Ontzorgen van Statushouders

 19,99
15 minuten
Schuldhulpverlening
Webinar
2023

In dit webinar leer je de basis van het financieel ontzorgen van statushouders. Je krijgt praktijkvoorbeelden waar je tegenaan kunt lopen en de docent geeft tips hoe je ervoor zorgt dat het ontzorgen een succes wordt. Wil jij weten waarom het ontzorgen van statushouders nodig is en hoe je ervoor kan zorgen dat het een succes wordt? Volg dan het webinar ‘Financieel Ontzorgen van Statushouders’.

In het webinar wordt uitgelegd wat de noodzaak is van het financieel ontzorgen van statushouders. Wat houdt het financieel ontzorgen van statushouders nou eigenlijk in? Je krijgt ervaringen uit de praktijk en tot slot ontvang je aanbevelingen van de docent die je mee kan nemen in je eigen werkveld.

 

 

 

 

 

Voor wie

Het webinar ‘Financieel Ontzorgen van Statushouders’ is bedoeld voor zowel schuldhulpverleners, maar ook als je in je eigen werkveld te maken hebt statushouders.

Opleidingsniveau

Het webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het webinar ‘Financieel Ontzorgen van Statushouder’ duurt 10 minuten. De kosten voor het webinar zijn € 19,99- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het webinar ‘Financieel Ontzorgen van Statushouders’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 19,99

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Timemanagement

De training timemanagement geeft handvatten om beter om te gaan met werkdruk en efficiënter te werken.

E-learning Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen wat je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In de e-learning effectief communiceren krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren.

Training Klachtenfunctionaris (2 dagen)

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de dienstverlening binnen het Sociaal Domein? Ben je communicatief sterk, kun je goed luisteren en denk jij in oplossingen? Dan is de tweedaagse training Klachtenfunctionaris Sociaal Domein zeer geschikt voor je!