Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar Ontdek jouw Werkgeluk!

Online
 29,00
20 minuten
Professionele ontwikkeling
Webinar

Ben jij gelukkig in jouw werk? Wat vind jij belangrijk aan jouw werkzaamheden? Positieve werkervaringen zorgen voor betere werkprestaties, maar wat is werkgeluk nou precies? En hoe vind jij geluk in jouw werk? Iedereen ervaart het anders. Leer hoe jij jouw werkgeluk kunt toepassen met het webinar ‘Ontdek jouw Werkgeluk!’.

Gelukkige werknemers zijn gemotiveerder en presteren beter.

In dit webinar leer je hoe jij werkgeluk kan vinden, welke factoren hierop inspelen en hoe je hier voor een langdurige tijd mee omgaat. Ook wordt er besproken hoe dit toedraagt tot jouw persoonlijke gezondheid.

Identificeer jouw passies en sterktes, overwin uitdagingen en belemmeringen, en cultiveer een positieve werkomgeving met het webinar ‘Ontdek jouw Werkgeluk!’.

Voor wie

Het webinar ‘Ontdek jouw Werkgeluk’ is bedoeld voor professionals die zich graag willen verdiepen in hun eigen werkgeluk en dit willen toepassen.

Opleidingsniveau

Het webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het webinar ‘Ontdek jouw Werkgeluk’ duurt 20 minuten. De kosten voor het webinar zijn € 29,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het webinar ‘Ontdek jouw Werkgeluk’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 29,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Opleiding Management Sociaal Domein

Wil jij je verder ontwikkelen als leidinggevende of teamverantwoordelijke binnen het Sociaal Domein? Of ambieer je een leidinggevende rol en wil je hiervoor de juiste competenties ontwikkelen? Volg dan de Opleiding Management gericht op het Sociaal Domein. Door deze opleiding te volgen ontwikkel jij je tot een effectieve middle manager in het Sociaal Domein.

E-learning Teamrollen van Belbin

Wat is mijn rol binnen het team? Wat draag ik bij aan het team? Ben ik een onderzoeker, een organisator, een plant of een vormer? En kan ik in een ander team een andere rol hebben? De teamrollen van Belbin kunnen helpend zijn bij het vormen van nieuwe teams of bij het inzichtelijk maken van rollen in je huidige team. In deze e-learning leer je alles over de teamrollen van Belbin en hoe je deze kunt gebruiken.

Training Leiderschap & Vitaliteit

Wil jij meer leren over het binden en boeien van je huidige personeel? En wil jij groeien naar een vitale organisatie? Volg dan de training ‘Leiderschap en Vitaliteit’.