Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar Omgaan met Agressie

Online
 39,00
30 minuten
Persoonlijke ontwikkeling
Webinar

Wil jij je persoonlijk ontwikkelen in gespreksvoering in combinatie met agressie? Volg dan de webinar ‘Omgaan met Agressie’.

In je werk- of privéleven herken je het misschien wel: agressieve klanten waar moeilijk mee valt samen te werken. Agressiviteit kan persoonlijk worden opgevat, daarom is het belangrijk om in zo’n situatie professioneel te blijven handelen. Om dit goed te doen leer je in deze webinar eerst naar je eigen reactie/ emotie te kijken en vanuit daar professioneel te handelen. In deze webinar neemt de docent je mee in de verschillende vormen van agressie en hoe hier mee om te gaan.

Voor wie

Het webinar ‘Omgaan met Agressie’ is bedoeld voor zowel Wmo consulenten als mensen die meer willen weten over de vormen van agressie en hoe hiermee om te gaan.

Opleidingsniveau

Het webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het webinar ‘Omgaan met Agressie’ duurt 30 minuten. De kosten voor het Webinar zijn € 39,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het Webinar ‘Omgaan met Agressie’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het Webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 39,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.

Training Motiverende Gesprekvoering

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

E-learning Nederlands schrijven

Foutloos kunnen schrijven is voor iedereen van belang. In deze e-learning zetten we de meest gemaakte fouten op een rijtje. Geen dt-fouten meer, alles over hoofdlettergebruik, wanneer gebruik je ij of juist ei, en nog veel meer over struikelblokken in de Nederlandse taal.