Kenniscentrum Sociaal Domein is hét opleidings- en detacheringscentrum van het Sociaal Domein.

Webinar Omgaan met Agressie

 39,00
30 minuten
Persoonlijke ontwikkeling
Webinar

Wil jij je persoonlijk ontwikkelen in gespreksvoering in combinatie met agressie? Volg dan de webinar ‘Omgaan met Agressie’.

In je werk- of privéleven herken je het misschien wel: agressieve klanten waar moeilijk mee valt samen te werken. Agressiviteit kan persoonlijk worden opgevat, daarom is het belangrijk om in zo’n situatie professioneel te blijven handelen. Om dit goed te doen leer je in deze webinar eerst naar je eigen reactie/ emotie te kijken en vanuit daar professioneel te handelen. In deze webinar neemt de docent je mee in de verschillende vormen van agressie en hoe hier mee om te gaan.

Voor wie

Het webinar ‘Omgaan met Agressie’ is bedoeld voor zowel Wmo consulenten als mensen die meer willen weten over de vormen van agressie en hoe hiermee om te gaan.

Opleidingsniveau

Het webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het webinar ‘Omgaan met Agressie’ duurt 30 minuten. De kosten voor het Webinar zijn € 39,- (vrijgesteld van btw).

Vanaf 1 januari 2022 zijn scholingskosten niet meer fiscaal aftrekbaar. Daarvoor in de plaats is het STAP-budget in het leven geroepen. Het STAP-budget is een subsidieregeling voor scholing en ontwikkeling voor werkenden en werkzoekenden. Iedereen die een training, cursus of opleiding wil volgen kan maximaal € 1.000,- aanvragen. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Unieke online leeromgeving
Voor het Webinar ‘Omgaan met Agressie’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het Webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 39,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Leiderschap en persoonlijkheid

Wil jij meer weten over leiderschap? En wil jij het gedrag en de persoonlijkheid van medewerkers herkennen en begrijpen? Tijdens de e-learning ‘Leiderschap en persoonlijkheid’ leer je meer over de verschillende leiderschapsstijlen en de uitgangspunten van persoonlijkheid.

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.

E-learning Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen wat je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In de e-learning effectief communiceren krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren.