Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar Maatwerk Participatiewet

Online
 29,00
20 minuten
Participatie
Webinar

In dit Webinar neemt de docent je mee in het begrip maatwerk binnen de Participatiewet. Je leert wat de ‘menselijke maat’ inhoudt en wat het verschil is tussen de ‘menselijke maat’ en ‘maatwerk’. Tot slot leer je wat ‘doenvermogen’ is. Meer weten over maatwerk? Volg dan het Webinar ‘Maatwerk Participatiewet’.

Dit Webinar is bedoeld voor zowel (beginnend) participatiecoaches en werkconsulenten als mensen die meer willen weten over de Participatiewet.  

Opleidingsniveau

Dit Webinar is op hbo-niveau.

Leerdoelen

  • Je weet wat de menselijke maat inhoudt.
  • Je weet wat het verschil is tussen de menselijke maat en maatwerk.
  • Je leert wat het verschil is tussen maatwerk en willekeur.
  • Je weet wat doenvermogen is.

Di Webinar duur 20 minuten. De kosten voor het Webinar zijn €29,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving

Voor dit Webinar krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 29,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Motiverende Gesprekvoering

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

Basisopleiding Inkomensconsulent

Wil jij aan de slag als inkomensconsulent? Tijdens de Basisopleiding Inkomensconsulent van Kenniscentrum Sociaal Domein leer je alles over de Participatiewet en bijhorende casuïstiek, waar een inkomensconsulent dagelijks mee te maken krijgt. Je benodigde theorie en vaardigheden komen tijdens de opleiding aan bod. Wil jij je ontwikkelen tot inkomensconsulent? Volg dan de Basisopleiding Inkomensconsulent!

Basisopleiding Werkcoach

Weet jij verborgen kwaliteiten van inwoners in kaart te brengen, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie? Kun jij langdurig werkzoekenden weer motiveren en ondersteunen in de weg naar een passende baan? Dan is de Basisopleiding Werkcoach iets voor jou!