Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep

 29,00
20 minuten
Divers
Webinar

Wil jij meer weten over hoe een onderzoeksproces binnen de Wmo/Jeugdwet in elkaar steekt? Deze webinar neemt je mee in de 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep. Met het stappenplan van de Centrale Raad van Beroep leer jij zorgvuldig onderzoek uitvoeren. Wil jij meer weten over het uitvoeren van zorgvuldig onderzoek binnen het Sociaal Domein? Volg dan de webinar: De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep !

Het uitvoeren van onderzoek kan soms ingewikkeld zijn. Een stappenplan is er wel, maar hoe je dit invult, dat is de volgende stap. In deze webinar krijg je meer informatie over de invulling van het stappenplan van de Centrale Raad van Beroep. De docent geeft je tips waar je op moet letten en wat veel voorkomende fouten zijn binnen het zorgvuldig uitvoeren van onderzoek binnen de Wmo/Jeugdwet.

Voor wie

Het webinar ‘De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep’ is bedoeld voor zowel Wmo- als Jeugdconsulenten, die graag meer grip willen krijgen op het onderzoeksproces.

Opleidingsniveau

Het webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het webinar ‘De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep’ duurt 20 minuten. De kosten voor het Webinar zijn € 29,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het Webinar ‘De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het Webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 29,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Opleiding Backoffice Medewerker Wmo / Jeugd

Wil jij administratief en toch sociaal betrokken werk doen? Als Backoffice medewerker Wmo / jeugd ben je een belangrijke schakel binnen de keten van het Sociaal Domein. In de opleiding krijg je theoretische kennis van de Wmo en de Jeugdwet en leer je effectief samenwerken. 

E-learning Vormen van Jeugdhulp

Wil jij meer weten van de verschillende vormen van jeugdhulp? Of wil jij je kennis opfrissen? Volg dan de e-learning ‘Vormen van jeugdhulp’.

E-learning Het Juridisch Kader Jeugdzorg

Wat moet je allemaal weten van de Jeugdwet om als Jeugdconsulent aan de slag te gaan? Hoe kan je de wet juist toepassen in de praktijk en uitleggen aan de cliënt? In de e-learning ‘Het juridisch kader Jeugdzorg’ leer je alles wat je moet weten over het juridisch kader en de toepassing ervan.