Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep

 29,00
20 minuten
Divers
Webinar
2023

Wil jij meer weten over hoe een onderzoeksproces binnen de Wmo/Jeugdwet in elkaar steekt? Deze webinar neemt je mee in de 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep. Met het stappenplan van de Centrale Raad van Beroep leer jij zorgvuldig onderzoek uitvoeren. Wil jij meer weten over het uitvoeren van zorgvuldig onderzoek binnen het Sociaal Domein? Volg dan de webinar: De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep !

Het uitvoeren van onderzoek kan soms ingewikkeld zijn. Een stappenplan is er wel, maar hoe je dit invult, dat is de volgende stap. In deze webinar krijg je meer informatie over de invulling van het stappenplan van de Centrale Raad van Beroep. De docent geeft je tips waar je op moet letten en wat veel voorkomende fouten zijn binnen het zorgvuldig uitvoeren van onderzoek binnen de Wmo/Jeugdwet.

Voor wie

Het webinar ‘De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep’ is bedoeld voor zowel Wmo- als Jeugdconsulenten, die graag meer grip willen krijgen op het onderzoeksproces.

Opleidingsniveau

Het webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het webinar ‘De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep’ duurt 20 minuten. De kosten voor het Webinar zijn € 29,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het Webinar ‘De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het Webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 29,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Online Opleiding Wmo Consulent

Spreekt de combinatie van werken met mensen en een regisseursfunctie binnen het Sociaal Domein je aan? Volg dan de online opleiding Wmo consulent.

E-learning Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen wat je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In de e-learning effectief communiceren krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren.

Training Omgaan met de Kritische Klant

Weerstand en onbegrepen gedrag komen in het Sociaal Domein vaak voor. Het gesprek kan soms helemaal vastlopen omdat er veel weerstand is en wellicht kun je op dat moment niet gelijk iets bevestigen of ontkrachten. Wat kun je doen om het gesprek een andere wending te geven? Leer het tijdens de training omgaan met de kritische cliënt.