Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Webinar De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep

 29,00
20 minuten
Divers
Webinar

Wil jij meer weten over hoe een onderzoeksproces binnen de Wmo/Jeugdwet in elkaar steekt? Deze webinar neemt je mee in de 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep. Met het stappenplan van de Centrale Raad van Beroep leer jij zorgvuldig onderzoek uitvoeren. Wil jij meer weten over het uitvoeren van zorgvuldig onderzoek binnen het Sociaal Domein? Volg dan de webinar: De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep !

Het uitvoeren van onderzoek kan soms ingewikkeld zijn. Een stappenplan is er wel, maar hoe je dit invult, dat is de volgende stap. In deze webinar krijg je meer informatie over de invulling van het stappenplan van de Centrale Raad van Beroep. De docent geeft je tips waar je op moet letten en wat veel voorkomende fouten zijn binnen het zorgvuldig uitvoeren van onderzoek binnen de Wmo/Jeugdwet.

Voor wie

Het webinar ‘De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep’ is bedoeld voor zowel Wmo- als Jeugdconsulenten, die graag meer grip willen krijgen op het onderzoeksproces.

Opleidingsniveau

Het webinar is op hbo-niveau.

Praktische informatie

Het webinar ‘De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep’ duurt 20 minuten. De kosten voor het Webinar zijn € 29,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving
Voor het Webinar ‘De 5 stappen van de Centrale Raad van Beroep’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het Webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 29,00

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze mensen helpen je graag verder. Neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Vervoersvoorzieningen

Deze e-learning gaat over verschillende soorten vervoer; een belangrijk werkgebied binnen de Wmo waarbij de eerste voorwaarde is dat je weet onder welke wet welke voorziening valt. Op het gebied van vervoer valt heel veel te weten.

Opleiding Jeugdconsulent

Wil jij aan de slag in de jeugdzorg en jeugdigen helpen naar een mooie toekomst? De opleiding Jeugdconsulent biedt alle handvatten, kennis en kunde om het vak goed en grondig uit te kunnen voeren.

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.