Thea Schuijren

“In maart 2017 gestart met de opleiding Wmo consulent 2.0 in Eindhoven bij Kenniscentrum Sociaal Domein; écht een AANRADER! Wat een topdocenten. De docenten nemen je mee naar situaties in zowel theorie als in de praktijklessen alsof je al midden in het werkveld staat. Leefgebieden die behandeld werden, werden op deze manier zo realistisch mogelijk gemaakt en met raad en daad werden we door hen bijgestaan. Ook wordt je geleerd hoe je de lsd-methode goed toe kunt passen en gedurende de lessen verder verdiept. Heldere, duidelijke taal en lesmateriaal plus de wekelijkse aanvulling op de mail. Verder vond ik het geweldig dat er goed de nadruk lag op de gesprekken en de rapportages die je moet schrijven; gewoon prettig en duidelijk weten waar je aan toe bent.

Naast de opleiding heb ik een werkervaringsplek gevonden en dat is echt een tip voor diegene die ook de opleiding willen gaan doen. Juli 2017 ben ik geslaagd met een heel mooi cijfer. Ik heb nog steeds geen spijt van de keuze die ik toen gemaakt heb.

Verder wil ik nog melden dat binnen de organisatie van het Kenniscentrum Sociaal Domein de overige medewerkers je goed bijstaan bij vragen. Zij handelen snel zodat je niet lang op antwoord hoeft te wachten en zij zijn echt bereid hun nek uit te steken om je goed en gedegen als aankomend Wmo consulent neer te zetten. Voor mij geldt echt voor het Kenniscentrum Sociaal Domein.. CHAPEAU!”

Hulp nodig?

Onze adviseurs helpen je graag verder. Neem contact op via

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan ons volledige opleidingsaanbod.