Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Bundel Handboeken Schuldhulpverlening

 94,35 118,35
Schuldhulpverlening
2021

Het Handboek Schuldhulp 2.0 geeft praktische informatie over alle aspecten van schuldhulpverlening. Het behandelt alles wat schuldhulpprofessionals in huis moeten hebben om mensen met financiële problemen te helpen. Het handboek budgetcoaching is gericht op het maken van begrotingen, budgetteren, het registreren van cliëntgegevens en inkomstenbelasting, toeslagen en andere noodzakelijke kennis. Het Naslagwerk Wetsartikelen examens Schuldhulpverlening is onmisbaar voor de KIWA-examens SHV 1, 2 en 3.

 94,35 118,35

Wellicht vind je dit ook interessant

Opleiding Schuldhulpverlening en Budgetcoaching

Kun jij empathisch in gesprek gaan met oog voor de wet- en regelgeving binnen de schuldhulpverlening? Vind je het leuk om mensen te helpen om de financiële controle terug te krijgen? Volg dan de opleiding Schuldhulpverlening en budgetcoaching.

Training de essentie van het vrij te laten bedrag (VTLB): een verdiepingsslag

Wil je weten wat de VtlB-calculator allemaal achter de schermen doet in de VtlB-berekening? Wil je schuldeisers precies kunnen vertellen hoe je aan de afloscapaciteit bent gekomen? Dan is de training de essentie van het vrij te laten bedrag precies wat je zoekt.

E-learning Het Primaire Processchema Schuldhulpverlening

Wil jij meer weten over het primaire processchema schuldhulpverlening? En hoe je het schema toepast in de praktijk? Volg dan de e-learning ‘Het primaire processchema schuldhulpverlening’.