Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Bundel Handboeken Schuldhulpverlening

 94,35 118,35
Schuldhulpverlening
2021

Het Handboek Schuldhulp 2.0 geeft praktische informatie over alle aspecten van schuldhulpverlening. Het behandelt alles wat schuldhulpprofessionals in huis moeten hebben om mensen met financiële problemen te helpen. Het handboek budgetcoaching is gericht op het maken van begrotingen, budgetteren, het registreren van cliëntgegevens en inkomstenbelasting, toeslagen en andere noodzakelijke kennis. Het Naslagwerk Wetsartikelen examens Schuldhulpverlening is onmisbaar voor de KIWA-examens SHV 1, 2 en 3.

 94,35 118,35

Wellicht vind je dit ook interessant

Training Motiverende Gesprekvoering

Hoe zorg je ervoor dat ze zelf aan de slag gaan met het opvolgen van je adviezen, het inzetten van de Eigen Kracht en het Sociale Netwerk? Motiverende gespreksvoering is een veelgebruikte methode om cliënten te stimuleren hulp te zoeken en hun gedrag te veranderen.

Training de essentie van het vrij te laten bedrag (VTLB): een verdiepingsslag

Wil je weten wat de VtlB-calculator allemaal achter de schermen doet in de VtlB-berekening? Wil je schuldeisers precies kunnen vertellen hoe je aan de afloscapaciteit bent gekomen? Dan is de training de essentie van het vrij te laten bedrag precies wat je zoekt.

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.