Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Bundel Handboeken Schuldhulpverlening

 94,35 118,35
Schuldhulpverlening
2021

Het Handboek Schuldhulp 2.0 geeft praktische informatie over alle aspecten van schuldhulpverlening. Het behandelt alles wat schuldhulpprofessionals in huis moeten hebben om mensen met financiële problemen te helpen. Het handboek budgetcoaching is gericht op het maken van begrotingen, budgetteren, het registreren van cliëntgegevens en inkomstenbelasting, toeslagen en andere noodzakelijke kennis. Het Naslagwerk Wetsartikelen examens Schuldhulpverlening is onmisbaar voor de KIWA-examens SHV 1, 2 en 3.

 94,35 118,35

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.

E-learning Wetten Sociaal Domein

Meer leren over de wetten en sociale zekerheid binnen het Sociaal Domein? Volg dan de e-learning Wetten Sociaal Domein.

Training Omgaan met de Kritische Klant

Weerstand en onbegrepen gedrag komen in het Sociaal Domein vaak voor. Het gesprek kan soms helemaal vastlopen omdat er veel weerstand is en wellicht kun je op dat moment niet gelijk iets bevestigen of ontkrachten. Wat kun je doen om het gesprek een andere wending te geven? Leer het tijdens de training omgaan met de kritische cliënt.