Meld je aan voor de Nationale Bijscholingsdag

Bundel Handboeken Schuldhulpverlening

 118,00
Schuldhulpverlening
2021

Het Handboek Schuldhulp 2.0 geeft praktische informatie over alle aspecten van schuldhulpverlening. Het behandelt alles wat schuldhulpprofessionals in huis moeten hebben om mensen met financiële problemen te helpen. Het handboek budgetcoaching is gericht op het maken van begrotingen, budgetteren, het registreren van cliëntgegevens en inkomstenbelasting, toeslagen en andere noodzakelijke kennis. Het Naslagwerk Wetsartikelen examens Schuldhulpverlening is onmisbaar voor de KIWA-examens SHV 1, 2 en 3.

 118,00

Handboek schuldhulpverlening 2.0

Uitverkocht

Handboek budgetcoaching

Naslagwerk Wetsartikelen examens Schuldhulpverlening

Insufficient stock

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen wat je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In de e-learning effectief communiceren krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren.

E-learning Omgaan met Agressie

dens de e-learning ‘Omgaan met agressie’ wordt er ingegaan op wat agressie precies is en welke fasen er zijn. Hierdoor kun je ontdekken wat de achterliggende gedachte is van iemands reactie. Weet jij hoe je hebt beste kan handelen? Ontdekt het in deze e-learning.

Training Timemanagement

De training timemanagement geeft handvatten om beter om te gaan met werkdruk en efficiënter te werken.