Workshop Overtuiging bepaalt gedrag

Door Karina Mensen

Ben jij op zoek naar extra handvaten om goed te kunnen aansluiten bij je klant, collega of ketenpartner? Ga je voor beter contact met de ander en wil je het (verander) proces zo goed mogelijk te kunnen begeleiden? Dan is deze workshop voor jou!

In deze workshop wordt er in gegaan op de theorie wat een overtuiging is, wat de structuur van een overtuiging is en hoe de overtuiging van invloed is op gedrag en andersom. Hierbij maak je gebruik van NLP uitgangspunten en technieken. Aan de hand van concrete oefeningen gaan we aan de slag met herkennen en ontleden van overtuigingen, onderzoeken we hoe deze het gedrag beïnvloeden en oefenen we met het losweken van een beperkende overtuiging.

Na deze workshop:

  • Herken jij de structuur van een overtuiging en ben je in staat om de achterliggende overtuiging bij jezelf en de ander te herkennen. Hierdoor kun je nog beter aansluiten bij de ander om vandaar uit het proces zo goed mogelijk te kunnen leiden.

Deelnemen aan deze workshop?

Je kunt je nog aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag! Je kunt je inschrijven via de link hieronder waar je direct de workshops van je voorkeur kunt selecteren. Benieuwd naar alle andere workshops? Bekijk dan hier het overzicht van alle workshops.