Workshop ‘Onz Gedachtengoed: ontdek de kracht van zelfkennis’

Door: Sjoerd Bakker (docent Kenonz)

Ontdek de kracht van zelfkennis tijdens de interactieve Kenmij mApp Workshop op de boeiende bijscholingsdag van Sociaal Domein Online! Stap binnen in de fascinerende wereld van jouw persoonlijkheidstype volgens DISC en MBTI, op een laagdrempelige en verrijkende manier.

Ontdek kort de inzichten uit de ontwikkelingspsychologie, het brein en gewoontes, en leer hoe deze aspecten van invloed zijn op jouw persoonlijkheid. Door zelfkennis te ontwikkelen en jouw eigen voorkeuren te begrijpen, zul je beter kunnen afstemmen op de behoeften van anderen. Dit maakt samenwerken niet alleen eenvoudiger, maar ook effectiever.

Kenonz nodigt jou uit om deel te nemen aan deze inspirerende workshop. Ontdek jouw persoonlijkheidstype via een QuickScan, krijg uitleg over de verschillende typeringen,, omarm jouw unieke eigenschappen en ontdek hoe je jouw volledige potentieel kunt benutten. Maar daar houdt het niet op! Na de workshop krijg je de kans om gratis de Kenmij App te spelen en een uitgebreid rapport te ontvangen. Zo kun je na de workshop jouw persoonlijke ontwikkeling en groei voortzetten.

Schrijf je vandaag nog in voor de interactieve Kenmij mApp Workshop op de boeiende bijscholingsdag van Sociaal Domein Online! Ontdek de sleutel tot succesvolle samenwerking door zelfkennis te ontwikkelen. Maak gebruik van deze unieke gelegenheid om jouw professionele vaardigheden te versterken en te groeien als expert in jouw vakgebied. Jouw persoonlijke ontwikkeling wacht op jou, dus zet die volgende stap naar groei en succes!

Onderwerpen die aanbod komen:

  • Ontwikkelingspsychologie
  • MBTI
  • DISC
  • Jouw potentieel
  • Zelfkennis

Basistraining ten aanzien van het onderwerp.

“Het is laagdrempelig, interactief en direct toepasbaar!”

Na deze workshop:

  • Ben jij instaat om je eigen gedrag in verschillende situaties beter te herkennen, bij de ander te herkennen én hoe hier mee om te gaan.

Deelnemen aan deze workshop?

Je kunt je nog aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag! Je kunt je inschrijven via de link hieronder waar je direct de workshops van je voorkeur kunt selecteren.