Recruiter

Per direct zijn wij op zoek naar een recruiter (36-40 uur) die verantwoordelijk is voor het werven van topkandidaten voor onze opdrachtgevers. Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie? Lees dan snel verder!

Beschrijving

Aan de hand van een functieprofiel stel jij een pakkende vacaturetekst op, die je op onze website plaatst. Daarna ga je natuurlijk niet zomaar wachten tot de juiste kandidaat zich meldt: je gaat actief op zoek! Heb je kandidaten gevonden? Dan voer je selectiegesprekken om te kijken of ze een match zijn. Binnen de gestelde deadlines lever jij je opdrachtgever een topkandidaat. Voor diverse klanten ben je daarnaast ook nog verantwoordelijk voor het “poolmanagement” voor jouw klant(en). Je onderhoudt goed contact met jouw “pool” van kandidaten die op structurele basis voor ons werken, zorgt dat de uitstroom minimaal is en beheert de dagelijkse planning van deze pool. Dit alles doe je samen met jouw collega’s op de bruizende vestiging in Meppel. Work hard play hard is een motto die bij jouw collega’s en bij jou past!

Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Je hebt dagelijks contact met jouw klanten en collega adviseurs.
 • Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten.
 • Je maakt de periodieke planningen en anticipeert op dagelijkse wijzigingen.
 • Je bent verantwoordelijk voor begeleiding/beoordeling van de medewerkers.
 • Je werft en selecteert kandidaten binnen de gestelde deadlines.
 • Je voert selectiegesprekken met de door jou geselecteerde kandidaten.

Over Kenniscentrum Sociaal Domein

Kenniscentrum Sociaal Domein is hét opleidings- en detacheringscentrum van het Sociaal Domein. Wij lopen voorop in het werkveld en kijken vooruit. Met onze scholing helpen we professionals bij hun ontwikkeling en we adviseren organisaties over het Sociaal Domein van de toekomst. We trainen en detacheren de professionals van morgen en helpen organisaties vooruit.

We zijn expert op het gebied van de Wmo, Schuldhulpverlening, de Participatiewet en Jeugdhulp bij gemeenten. Via onze trainingen en opleidingen delen we onze kennis met professionals en gemeenten. We leiden mensen op tot specialist in hun werkveld met brede kennis van het hele domein. Zo leggen we waar nodig ook verbinding tussen de disciplines.

Professionals kunnen zich bij ons optimaal ontwikkelen via scholing en detachering. We bieden interessante vacatures bij verschillende organisaties waarin ze door kunnen groeien. Voor organisaties en gemeenten bieden we interne scholing, gericht advies en bemiddelen we tijdelijk of vast personeel dat natuurlijk helemaal bij is in het vakgebied.

Onze pijlers:

 • Mensgericht: Wij hebben persoonlijke aandacht voor iedereen.
 • Gedreven: Wij zijn gepassioneerd in kennis delen en alles eruit willen halen.
 • Ambitieus: Wij gaan vooruitstrevend op ons doel af en willen daarbij de beste zijn.
 • Specialist: Wij zijn kennispartner en hebben kennis en ervaring direct uit en voor ons werkveld

Kenniscentrum Sociaal Domein: ‘Voor een toekomstbestendig Sociaal Domein!’

Wat wij bieden

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een zelfstandige functie binnen een professioneel team;
 • Veel afwisseling door de verschillende kandidaten die je zal spreken en begeleiden;
 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket zoals reiskostenvergoeding, gunstige pensioenregeling, etc.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden via academy van kenniscentrum sociaal domein en maatwerk;
 • Je werkt met de leukste collega’s binnen een innovatieve werkomgeving. Maar bovenal: je krijgt heel veel groei kansen.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Je bent fulltime beschikbaar en je beschikt over een rijbewijs;
 • Een doener die van aanpakken weet, je neemt initiatief en je bent zeer positief ingesteld;
 • Je bent met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen de klant & kandidaten optimaal van dienst;
 • Je bent ambitieus, energiek en eager om nóg meer te leren.

Locatie

We werken hybride, vanuit huis en op diverse flexplekken door het hele land. Ons hoofdkantoor is in Meppel. Hier ontmoeten wij elkaar met enige regelmaat.

Arbeidsvoorwaarden

Kenniscentrum Sociaal Domein biedt voor deze functie in eerste instantie een 7 maanden contract aan met het zicht op een vaste aanstelling. Het salaris is marktconform. 

Ben jij de recruiter die wij zoeken?

Vul dan het onderstaande formulier in. Heb je vragen? Dan kan je ons telefonisch bereiken via 085 3030621.

Wellicht vind je dit ook interessant

Vacature opleidingscoördinator

Ben jij een organisatorisch talent, kan jij goed multitasken en toch het overzicht bewaren? Kenniscentrum Sociaal Domein is op zoek naar een opleidingscoördinator.

Vacature adviseur Kenniscentrum Sociaal Domein

Ben jij communicatief vaardig en vindt je het leuk om nieuwe contacten te leggen? Kenniscentrum Sociaal Domein is op zoek naar een ondernemende adviseur.

Traineeship intercedent

In deze veelzijdige functie begin jij als trainee intercedent aan een uitgebreid ontwikkeltraject binnen Kenniscentrum Sociaal Domein. Je werkt samen met het team trainees aan het behalen van doelen van de organisatie, maar zeker ook jouw persoonlijke doelen en ontwikkeling.