HR-Professional

Voor onze groep van bedrijven, waar Kenniscentrum Sociaal Domein onderdeel van is, zijn wij op zoek naar een ervaren HR-professional (24-40 uur per week). Ga jij ervoor zorgen dat ons bedrijf op het gebied van HR actueel is? Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie binnen een ondernemende en snelgroeiende organisatie die werkzaam is in het maatschappelijk domein? Lees dan snel verder!

De functie

Als HR-professional zorg jij ervoor dat onze personeelszaken actueel, accuraat en zichtbaar zijn. In deze functie maak jij deel uit van de afdeling HR, die zich bezighoudt met de uitvoer van organisatorische taken en personeelszaken. Wat zijn de taken van de HR-afdeling?

 • Medewerkers aan- en afmelden in diverse (HR) systemen;
 • Contracten, contractverlengingen en bruikleenovereenkomsten opstellen;
 • Actueel houden van overeenkomsten volgens wet- en regelgeving;
 • Mailboxen beheren en beantwoorden;
 • Verzuimmeldingen verwerken;
 • Verzuimgesprekken voeren;
 • Leidinggevenden adviseren over HR-aangelegenheden;
 • Directie gevraagd en ongevraagd adviseren;
 • Eerste aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen van collega’s;
 • Standaardiseren en verbeteren van HR-processen.

De groep van bedrijven, waaronder Kenniscentrum Sociaal Domein valt, kent de volgende entiteiten:

 • Jeugdprofessionals Nederland is dé innovatieve kennispartner en opleider voor alle Jeugd- en gezinsprofessionals in Nederland.
 • Klassicum biedt vitale organisatiestrategieën voor het primair en voortgezet onderwijs.
 • Bureau Zorgmarketing adviseert over de rol van online marketing en communicatie binnen (zorg)organisaties.
 • Kenniscentrum ondernemingsraad zet ondernemingsraden in hun kracht.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die goed op de hoogte is van de HR-wet- en regelgeving. Vandaar dat een afgeronde HBO-opleiding in de richting van HR een vereiste is. Wij vragen minimaal 3 jaar ervaring als HR-medewerker. Een leuke bijkomstigheid zou zijn als je al ervaring hebt met VISMA Nmbrs, of al ervaring hebt met het Sociaal Domein.

Locatie

Ons kantoor is gevestigd in Meppel, en dit zou dus ook jouw werkplek worden. In overleg is een dag thuiswerken dus over het algemeen geen probleem.

Wat bieden wij jou?

Kenniscentrum Sociaal Domein biedt je een baan met veel eigen verantwoordelijkheden binnen een innovatieve en sterk groeiende organisatie die continu in ontwikkeling is. Je wordt onderdeel van het bedrijfsbureau aangestuurd door de directie. Je krijgt een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring). Het dienstverband is voor bepaalde tijd, met de intentie om deze bij verlenging om te zetten naar onbepaalde tijd. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Omdat wij vitaliteit zeer belangrijk vinden, kun je onbeperkt gebruikmaken van ons sportprogramma. Je mag gratis gebruikmaken van de aangesloten sportschool in Meppel of Marknesse. Tevens kun je de online lesprogramma’s volgen als je liever vanuit huis sport.

Over Kenniscentrum Sociaal Domein

Kenniscentrum Sociaal Domein is specialist in opleidingen, trainingen, detacheringen en advies. Met een jong, dynamisch en ambitieus team dragen wij bij aan de ontwikkeling van professionals in het Sociaal Domein. Door onze krachten te bundelen met specialisten werkzaam in het Sociaal Domein bieden wij maatwerk op iedere (opleiding)vraag. Daarnaast zijn wij organisator van de jaarlijks terugkerende Nationale Bijscholingsdagen voor zowel Wmo als Jeugdprofessionals, brengen wij meerdere keren per jaar het vakblad ‘Wmo Doen!’ uit en schrijven wij samen met professionals uit het vak diverse handboeken gericht op Wmo, Jeugdhulp, Budgetcoaching en Schuldhulpverlening. Kortom, een dynamisch bedrijf, volop in ontwikkeling.

Enthousiast geworden over de functie, solliciteer dan direct! Heb je eventueel vragen over de functie, of een van onze labels? Bel dan met Miquel Wijngaards op het nummer 06 – 52 49 87 02, of stuur een mail naar miquel@kenniscentrumsociaaldomein.nl.