HR Adviseur

Wij van Kenniscentrum Sociaal Domein zijn per direct op zoek naar een enthousiaste HR-medewerker (32 – 40 uur per week) die zorgt dat onze administratieve afdeling op het gebied van HR draaiende wordt gehouden. Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie? Lees dan snel verder!

De functie

Houd jij van afwisseling in je werkzaamheden en ben jij administratief onderlegd? Als HR-medewerker zorg jij ervoor dat onze personeelszaken op rolletjes lopen. In deze functie ondersteun jij de afdeling HR met allerlei administratieve- en organisatorische taken. Wat ga jij verder doen?

  • Medewerkers aan- en afmelden in diverse (HR) systemen;
  • Contracten, contractverlengingen en bruikleenovereenkomsten opstellen;
  • Actueel houden van overeenkomsten middels wet- en regelgeving;
  • Mailboxen beheren en beantwoorden;
  • Verzuimmeldingen bijhouden;
  • Salarismutaties voorbereiden en lijsten aanleveren;
  • Eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen van collega’s;
  • Je standaardiseert en verbetert HR-processen.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega die goed op de hoogte is van de HR wet- en regelgeving. Vandaar dat een afgeronde HBO opleiding in de richting van HR een vereiste is. Aangezien het gaat om een adviseurs functie vragen wij minimaal 1 jaar ervaring als HR medewerker. Een leuke bijkomstigheid zou zijn als je al ervaring hebt met VISMA Nmbrs.

Locatie

Ons kantoor is gevestigd in Meppel en dit zou dus ook jouw werkplek worden. Er wordt bij ons ook veel gebruik gemaakt van hybride werken. In overleg een aantal dagen thuiswerken is dus ook over het algemeen geen probleem.

Wat bieden wij jou?

Kenniscentrum Sociaal Domein biedt je een baan met veel eigen verantwoordelijkheden binnen een innovatieve organisatie die continu in ontwikkeling is. Je wordt onderdeel van het team administratie, aangestuurd door de directie. Je krijgt een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring). Het dienstverband is voor bepaalde tijd, met de intentie om deze bij verlenging om te zetten naar onbepaalde tijd. Daarnaast heb je maar liefst 25 vakantiedagen bij een full time dienstverband.
Omdat wij vitaal zijn zeer belangrijk vinden, kun je onbeperkt gebruik maken van ons sport programma. Je mag gratis gebruik maken van de aangesloten sportschool in Meppel of Marknesse. Tevens kun je de online lesprogramma’s volgen als je liever vanuit huis sport.

Over Kenniscentrum Sociaal Domein

Kenniscentrum Sociaal Domein is specialist in opleidingen, trainingen, detacheringen en advies. Met een jong, dynamisch en ambitieus team dragen wij bij aan de ontwikkeling van professionals in het Sociaal Domein. Door onze krachten te bundelen met specialisten werkzaam in het Sociaal Domein bieden wij maatwerk op iedere (opleiding)vraag. Daarnaast zijn wij organisator van de jaarlijks terugkerende Nationale Bijscholingsdagen voor zowel Wmo als Jeugdprofessionals, brengen wij meerdere keren per jaar het vakblad ‘Wmo Doen!’ uit en schrijven wij samen met professionals uit het vak diverse handboeken gericht op Wmo, Jeugdhulp, Budgetcoaching en Schuldhulpverlening. Kortom een dynamisch bedrijf, volop in ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Kenniscentrum Sociaal Domein biedt voor deze functie in eerste instantie een 7 maanden contract aan met het zicht op een vaste aanstelling. Het salaris is marktconform. 

Solliciteren?

Wil je nog meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Miquel Wijngaards via 085-4018362. Reageren op deze vacature kan door het onderstaande formulier in te vullen.

Wellicht vind je dit ook interessant

Vacature opleidingscoördinator

Ben jij een organisatorisch talent, kan jij goed multitasken en toch het overzicht bewaren? Kenniscentrum Sociaal Domein is op zoek naar een opleidingscoördinator.

Vacature adviseur Kenniscentrum Sociaal Domein

Ben jij communicatief vaardig en vindt je het leuk om nieuwe contacten te leggen? Kenniscentrum Sociaal Domein is op zoek naar een ondernemende adviseur.

Traineeship intercedent

In deze veelzijdige functie begin jij als trainee intercedent aan een uitgebreid ontwikkeltraject binnen Kenniscentrum Sociaal Domein. Je werkt samen met het team trainees aan het behalen van doelen van de organisatie, maar zeker ook jouw persoonlijke doelen en ontwikkeling.