Commercieel Medewerker Binnendienst

Wil jij je ontwikkelen binnen een klantgerichte functie in een dynamische en groeiende organisatie binnen het Sociaal Domein? Vind je het leuk om klanten te woord te staan in combinatie met administratieve en coördinerende taken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst vervul je een belangrijke functie voor Kenniscentrum Sociaal Domein: je zorgt ervoor dat alle zaken op de binnendienst goed geregeld worden, je ondersteunt de adviseurs en biedt je ondersteuning bij het doen van aanbestedingen.

Voor onze (potentiële) klanten ben jij aan de telefoon en via de mail het eerste aanspreekpunt en doet een eerste inventarisatie. Je zorgt ervoor dat voorstellen worden verstuurd naar de klanten en plan je gesprekken over lopende opdrachten en zorgt voor de begeleiding hierin.

Daarnaast vervul jij enkele recruitmenttaken en ben je daarin verantwoordelijk voor het toewijzen en verwerken van onze vacatures. Je zorgt dat CV’s van onze collega’s in orde zijn, er afspraken met sollicitanten worden ingepland en plan je voor de adviseurs de proeftijd- en ontwikkelingsgesprekken met hun medewerkers in.

Je beheert onze communicatiekanalen en ook deel jij daarin informatie met collega’s en netwerk over de ontwikkelingen binnen de organisatie en het hele Sociaal Domein.

Kortom een heel veelzijdige functie!

Wie ben jij?

Je houdt overzicht in de drukte van de dag en zorgt ervoor dat administratieve werkzaamheden op tijd verwerkt worden. Je bent een harde werker, communicatief vaardig en stressbestendig. We vinden het belangrijk dat je goed in het team past, maar je bent tegelijkertijd goed in staat om zelfstandig te werken. Verder voldoen je aan het volgende:

  • Je beschikt minimaal over een mbo-4 werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële/administratieve richting
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse taal
  • Je hebt een klantgerichte houding
  • Je hebt ervaring met het gebruik van geautomatiseerde systemen, en maakt dit snel eigen
  • Je bent goed in plannen en organiseren
  • Je bent 36 tot 40 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij jou?

Kenniscentrum Sociaal Domein biedt je een baan met veel eigen verantwoordelijkheden binnen een innovatieve en dynamische organisatie die continu in ontwikkeling is. Je komt te werken op ons kantoor te Meppel en in overleg is het ook mogelijk om af en toe thuis te werken.  Je krijgt een uitdagende functie binnen een hecht en gezellig team en biedt de functie veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Regelmatig zijn er activiteiten met andere collega’s, zoals de vrijdagmiddagborrel, samen sporten, gezamenlijk lunchen. Je ontvangt een salaris tussen de € 2.000 en € 2.700 bruto op basis van 40 uur per week en is afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je begint met een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om deze bij verlenging om te zetten naar onbepaald tijd.

Over Kenniscentrum Sociaal Domein

Kenniscentrum Sociaal Domein is dé detacheerder binnen Sociaal Domein en wil dat alle professionals de mogelijkheid krijgen zichzelf te ontwikkelen om hierdoor op kwalitatieve, toekomstbestendige wijze te kunnen anticiperen op hulpvragen uit het Sociaal Domein.

Wij bieden naast detachering ook opleidingen, trainingen en advies voor professionals in het Sociaal Domein. Hiermee kunnen deze professionals de best passende oplossing bieden aan mensen die hulp vragen in het Sociaal Domein.

Onze kernwaarden zijn:

  • Mensgericht: Wij hebben persoonlijke aandacht voor iedereen.  
  • Gedreven: Wij zijn gepassioneerd in kennis delen en alles eruit willen halen.  
  • Ambitieus: Wij gaan vooruitstrevend op ons doel af en willen daarbij de beste zijn. 
  • Specialist: Wij zijn kennispartner en hebben kennis en ervaring direct uit en voor ons werkveld.

Ben jij de Commercieel Medewerker Binnendienst die wij zoeken?

Mooi, we zijn benieuwd naar jou! Reageren kan door te mailen naar vera@kenniscentrumsociaaldomein.nl en wellicht zitten we dan binnenkort om tafel om kennis te maken. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 085 303 06 21 of detachering@kenniscentrumsociaaldomein.nl