Accountmanager Opleiden

In deze veelzijdige en commerciële functie ben jij als accountmanager het gezicht van Kenniscentrum Sociaal Domein. Je houdt je bezig met acquisitie- en adviesgesprekken met opdrachtgevers omtrent ons scholingsaanbod. Hiervoor bouw je aan een netwerk van gemeenten, uitvoeringsorganisaties en zorgaanbieders en onderhoud je structureel contact. Hierbij breng je de behoeftes van organisaties in kaart. Je adviseert opdrachtgevers over de mogelijkheden die Kenniscentrum Sociaal Domein biedt op het gebied van scholing en denkt actief mee in de optimale dienstverlening voor hen.

De functie

Als accountmanager opleiden ben jij werkzaam bij de afdeling opleidingen. Dit team richt zich op het bewerken van de markt en het verkrijgen van opdrachten op het gebied van scholing en training, zowel particulier als business to business. Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie- en adviesgesprekken met opdrachtgevers. Hiervoor bouw je aan een netwerk van gemeenten, uitvoeringsorganisaties en zorgaanbieders en onderhoud je structureel contact. Hierbij breng je de behoeftes van organisaties in kaart. Je adviseert opdrachtgevers over de mogelijkheden die Kenniscentrum Sociaal Domein biedt op het gebied van scholing, met in je achterhoofd rekening houdend met de andere diensten die wij ook leveren; detachering en advisering. Op deze manier denk je actief mee in de optimale dienstverlening voor hen. Verworven opdrachten voer je in de basis zelfstandig uit: van het leggen van het eerste contact tot het sluiten van de samenwerkingsovereenkomst en de uiteindelijke evaluatie.  

Kenniscentrum Sociaal Domein heeft de ambitie om altijd voorop te lopen in het Sociaal Domein. Voorop lopen vraagt een innovatieve en open houding, maar ook alertheid op de ontwikkelingen en vragen in de markt. Je bent in staat dit te herkennen en daarmee een waardevolle bijdrage te leveren aan de (door)ontwikkeling van (nieuwe) dienstverlening van Kenniscentrum Sociaal Domein.

Wat verwachten we van jou?

Kenniscentrum Sociaal Domein is op zoek naar een ondernemende accountmanager. Enthousiasme, doorzettingsvermogen en lef zijn onmisbaar voor deze functie. Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen. Je bent commercieel vaardig en hebt een oprechte interesse voor het Sociaal Domein, waarmee je in staat bent om opdrachtgevers te enthousiasmeren voor onze dienstverlening. Je bent een aanpakker die accuraat en slagvaardig te werk gaat. Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling, een goed gevoel voor prioriteiten en geeft op praktische wijze inhoud aan de functie.

Tot slot beschik je over een klantgerichte houding en ben je in het bezit van een rijbewijs. Je uitvalsbasis is ons hoofdkantoor in Meppel. Hier ontmoet jij je collega’s en vinden de fysieke overleggen plaats, net als de gesprekken met jouw direct leidinggevende teamleider. Natuurlijk ben je veel op pad, onderweg naar jouw relaties. Vanuit huis werken behoort ook tot de mogelijkheden.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over hbo of wo denk- en werkniveau;
  • Je beschikt bij voorkeur over minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële omgeving of het Sociaal Domein;
  • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je weet focus te houden in een dynamische werkomgeving;
  • Je krijgt energie van het behalen van gezamenlijke (commerciële) doelstellingen.

Wat bieden wij jou?

Kenniscentrum Sociaal Domein biedt jou een baan met veel uitdaging binnen een innovatie organisatie die continu in ontwikkeling is. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatief en ideeën en je wordt gefaciliteerd in jouw professionele en persoonlijke groei. Je wordt onderdeel van een breed, maar gespecialiseerd team (adviseurs, opleidingsontwikkelaars, opleidingscoördinatoren, marketing, etc.) vanuit waaruit je ondersteund wordt in het behalen van jouw successen. Je salaris is marktconform, afhankelijk van je kennis en werkervaring. Je krijgt een laptop en telefoon ter beschikking, met eventueel een leaseauto.

Over Kenniscentrum Sociaal Domein

Kenniscentrum Sociaal Domein is specialist in opleidingen, trainingen en advies. Met een jong, dynamisch en ambitieus team dragen wij bij aan de ontwikkeling van professionals in het Sociaal Domein. Door onze krachten te bundelen met specialisten werkzaam in het Sociaal Domein bieden wij maatwerk op iedere (opleiding)vraag. Daarnaast zijn wij organisator van de jaarlijks terugkerende Nationale Bijscholingsdagen voor zowel Wmo als Jeugdprofessionals, brengen wij meerdere keren per jaar het vakblad ‘Samen Sociaal Domein!’ uit en schrijven wij samen met professionals uit het vak diverse handboeken gericht op Wmo, Jeugdhulp, Budgetcoaching en Schuldhulpverlening. Kortom een dynamisch bedrijf, volop in ontwikkeling.

Ben jij de accountmanager die wij zoeken?

Stuur dan jouw motivatie en cv naar esther@kenniscentrumsociaaldomein.nl. Heb je vragen? Dan kan je ons telefonisch bereiken via 085 4018362.

Vacature

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Geboortedatum*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.