Online leren bij Kenniscentrum Sociaal Domein heeft verschillende voordelen voor jou.
We hebben de voordelen op een rijtje gezet. Zo weet jij dus precies waarom je kiest voor de beste online opleider binnen het Sociaal Domein.

Leren op maat

Je leert hoe, waar en wanneer je maar wilt. Onze leeromgeving is zo ontworpen dat je zelf de regie houdt over jouw leerproces. Misschien vind je het prettig om ’s avonds op de bank op je tablet of smartphone te leren, maar natuurlijk kun je ook gewoon met je laptop of computer aan het bureau zitten en overdag de trainingen te doorlopen. De keuze is aan jou, jij bepaalt!

Prestatieoverzicht

In jouw persoonlijke online leeromgeving heb je inzicht in je prestaties. Hierdoor kun je snel zien welke onderdelen je hebt afgerond en waar je extra aandacht aan wilt besteden. De certificaten die je krijgt na het afronden van een training zijn hier ook terug te vinden. Zo houd je ook je cv makkelijk up-to-date. Kortom, een overzicht van je persoonlijke ontwikkeling binnen het Sociaal Domein.

Deskundige docenten

We werken met deskundige docenten die zich focussen op jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze docenten zijn werkzaam in de praktijk, waardoor de verbinding tussen theorie en praktijk goed gemaakt kan worden; ze ondersteunen je met praktische voorbeelden. De docenten zorgen ervoor dat de lesstof actueel en van hoge kwaliteit blijft. Zo ben jij altijd up-to-date.

Besparingen

Door te kiezen voor online trainingen bespaar je tijd en geld! Je bent geen tijd kwijt aan het reizen naar een locatie en bespaart zo ook op je reiskosten. De bespaarde tijd kun je investeren om dieper in te gaan om jouw persoonlijke ontwikkeling. Een opleiding of training van Kenniscentrum Sociaal Domein is ook prima te volgen naast je huidige baan of een gezin. Onze online trainingen en opleidingen zijn met zorg ontwikkeld tegen de beste prijs.