Traineeship bij Kenniscentrum Sociaal Domein

Bij Kenniscentrum Sociaal Domein zijn we regelmatig op zoek naar kandidaten voor het traineeship Wmo consulent. Heb jij onlangs jouw hbo opleiding afgerond en overweeg je een functie binnen het Sociaal Domein? Dan is ons traineeship tot Wmo consulent misschien wel iets voor jou!

Gemeenten geven uitvoering aan de Wet maatschappelijk ondersteuning. Het uitgangspunt van deze wet is dat iedereen een plaats heeft in de samenleving. Wanneer dit niet zelfstandig lukt, onderzoekt de Wmo consulent samen met de burger wat ervoor nodig is om deelname mogelijk te maken. Een maatwerkoplossing is hierbij het uitgangspunt. Met ons traineeship stomen wij je klaar voor deze functie.

Over het traineeship Wmo consulent

Ons traineeship combineert leren en werken in de praktijk. Je volgt een uitgebreid scholingstraject waarbij je de opleiding Wmo consulent 2.0, de opleiding Consulent Jeugd en diverse verdiepende trainingen volgt. Daarnaast ga je aan het werk bij een van onze relaties. Hierdoor kan je datgene wat je hebt geleerd direct toepassen in de praktijk.

 
Kenniscentrum Sociaal Domein

Wie zoeken wij voor ons traineeship?

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een relevante afgeronde opleiding, zoals social work, verpleegkunde, ergotherapie of fysiotherapie. Ook is het belangrijk dat je 24 – 36 uur per week beschikbaar bent en beschikt over een rijbewijs. Wanneer wij kandidaten zoeken, plaatsen wij een vacature op onze vacaturepagina. Houd deze dus goed in de gaten!