Ontdek onze online academie
Werk aan jouw persoonlijke kennis en vaardigheden binnen het Sociale Domein. Bepaal zelf waar, hoe en wanneer je leert.

Meer dan 200 trainingen

op het gebied van:

Jeugd

SKJ geaccrediteerde trainingen gegeven door vakprofessionals, op basis van actuele en betrouwbare vakkennis, aansluitend bij de werkzaamheden van de jeugdhulpverlener.

Participatie

Iedereen doet mee volgens de Participatiewet. Daarom bieden we opleidingen en trainingen gerelateerd aan de Participatiewet, zoals de opleidingen Inkomensconsulent en de opleiding Consulent werk & inkomen.

Wmo

Een breed scala van online trainingen en opleidingen op gebied van de Wmo. Denk aan de opleiding Wmo consulent 2.0 of eendaagse trainingen op verdiepende vakkennis op te doen.

Schuldhulpverlening

Meer kennis opdoen over Schuldhulpverlening, Budgetcoaching of Bewindvoering, in één of meerdere lesdagen met de focus op preventie en vroegsignalering.

Basisvaardigheden

De online leeromgeving van Kenniscentrum Sociaal Domein biedt een groot aanbod trainingen op het gebied van basisvaardigheden: Kritisch en creatief denken, communicatie, digitale vaardigheden, microsoft office en Nederlands.

Professionele vaardigheden

Ontwikkel jezelf door één van onze trainingen te volgen op het gebied van professionele vaardigheden. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende e-learnings volgen op het gebied van management, presenteren, bedrijfscultuur en samenwerken.