Nationale Bijscholingsdag Wmo – 28 Maart in Meppel

De Nationale Bijscholingsdag Wmo van 28 maart is uitverkocht. Wil je je graag inschrijven? Meld je dan via de onderstaande link aan voor de ticket wachtlijst. Je hoort het dan als eerste wanneer er afmeldingen zijn en er weer tickets beschikbaar komen.

Liever een ander evenement bezoeken? Meld je dan aan voor de Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo op 16 mei in Zeist, of de Nationale Bijscholingsdag Wmo van 20 juni in Haarlem!

Op 28 maart vindt de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten weer plaats. De Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten organiseren wij in samenwerking met onze partner WMO Consulenten Nederland.

Deze editie van het evenement vindt plaats in Meppel. De Nationale Bijscholingsdag is hét event voor Wmo consulenten om actuele kennis en kunde op te doen en te netwerken met collega’s en werkgevers uit het werkveld.

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten kun je deelnemen aan verschillende workshoprondes. Je kiest zelf aan welke workshops je deelneemt; zo bepaal je zelf wat je leert en haal je het meeste uit jouw bezoek aan de Nationale Bijscholingsdag!

Breng ook zeker een bezoek aan het Netwerkplein. Op het Netwerkplein kun je deelnemen aan leuke activiteiten, op een laagdrempelige manier kennismaken met collega’s uit het werkveld en kennis opdoen bij informatieve stands. We maken binnenkort het programma van deze Nationale Bijscholingsdag bekend. Houd onze website dan ook goed in de gaten!

9:00 – 9.30 uur
Inloop en kennismaken met collega’s op het Netwerkplein

9:30 – 10.15 uur
Inspirerende dagopening door openingsspreker Karel Jonker

10:15 – 10.30 uur
Introductie van de aanwezige organisaties

10:30 – 10.45 uur
Pauze

10:45 – 12.15 uur
Workshopronde 1

12:15 – 13.15 uur
Pauze, een goed verzorgde lunch en diverse activiteiten op het Netwerkplein

13:15 – 14.45 uur
Workshopronde 2

14:45 – 15.15 uur
Pauze

15:15 – 16.45 uur
Workshopronde 3

16:45 uur
Naborrelen op het Netwerkplein

Tijdens deze Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten kun je deelnemen aan een groot aantal interessante workshops. Er zijn diverse volledig nieuwe workshops aan het programma toegevoegd. Natuurlijk komen ook een aantal van de best bezochte workshops terug, zodat iedereen een kans heeft om de workshops te volgen.

Het volledige programma is nu bekend! Bekijk hier de workshops waar je op de Nationale Bijscholingsdag Wmo van 28 maart aan kunt deelnemen.

 

De Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten vindt op 28 maart plaats van 09:00 tot 17:00 uur.

Het evenement is uitverkocht. Wil je graag deelnemen aan een Nationale Bijscholingsdag? Bekijk dan hier de Nationale Bijscholingsdag Wmo van 20 juni in Haarlem, of bekijk hier alle geplande edities van de Nationale Bijscholingsdagen in 2023.

Locatie

De editie van maart vindt plaats in Meppel. Het adres is:

Ogterop Meppel

Zuideinde 70

7941 GK Meppel

De kosten

Deelname aan de Nationale Bijscholingsdag kost  €325,- per persoon.

Meld je aan voor de ticket wachtlijst en hoor het als eerste wanneer er tickets beschikbaar komen

De Nationale Bijscholingsdag Wmo van 28 maart is uitverkocht. Wil je je graag inschrijven? Meld je dan via deze link aan voor de reservelijst. We nemen dan contact met je op wanneer er afmeldingen zijn en er weer tickets beschikbaar komen.

Liever een ander evenement bezoeken? Meld je dan aan voor de Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo op 16 mei in Zeist, of de Nationale Bijscholingsdag Wmo van 20 juni in Haarlem!

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten doe je niet alleen nieuwe kennis en kunde op tijdens de workshops, gegeven door docenten met expertise in het vakgebied, maar kun je je ook laten inspireren door de openingsspreker. Het belooft een inspirerende lezing te worden, want:

Niemand minder dan Karel Jonker is de openingsspreker van de Nationale Bijscholingsdag Wmo!

Bekijk hier meer informatie over openingsspreker Karel Jonker en wat je van de opening kunt verwachten.

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag Wmo van 28 maart in Meppel? Schrijf je vandaag nog in voor de reservelijst! Je krijgt dan als eerste bericht wanneer er door afmeldingen tickets beschikbaar komen.

Vragen over de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten?

Heb je nog vragen over de Nationale Bijscholingsdag voor Wmo consulenten? We helpen je graag! Bel of mail ons gerust via: 085 – 401 83 62 of info@kenniscentrumsociaaldomein.nl.

Dit zit er bij je ticketprijs inbegrepen:

  • Toegang tot de Nationale Bijscholingsdag Wmo
  • Deelname aan diverse workshoprondes naar keuze
  • Leren van inspirerende sprekers, trainers en docenten
  • Een goedverzorgde lunch
  • Toegang tot de standhoudermarkt waar je kennismaakt met diverse opleiders en detacheerders voor Wmo consulenten
  • Deelname aan de activiteiten op het Netwerkplein
  • Registratie in het Landelijk Register Wmo Consulenten
  • De mogelijkheid om te netwerken met collega’s uit het werkveld op het Netwerkplein
  • €100,- korting op deelname aan de eerstvolgende Nationale Bijscholingsdag