Nationale Bijscholingsdag Wmo Den Bosch (Nuland)

Op 28 september vindt de Nationale Bijscholingsdag Wmo plaats in regio Den Bosch (Nuland)!

Dit evenement is speciaal ontwikkeld voor jou als professional in de Wmo. Tijdens dit evenement doe je niet alleen actuele kennis en vaardigheden op, maar heb je ook waardevolle ontmoetingen met collega’s en organisaties uit de Wmo. Ben jij er ook bij op 28 september?

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag Wmo kun je deelnemen aan meerdere workshoprondes. Je kiest zelf de workshops uit die je volgt. Zo volg je dus een gepersonaliseerd programma en leer jij precies dat wat je wil leren!

Bezoek je de Nationale Bijscholingsdag Wmo? Kom dan zeker langs op het Netwerkplein. Op dit gezellige plein kun je collega’s en organisaties uit het werkveld op een laagdrempelige manier ontmoeten.

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Bijscholingsdag Wmo? Dat maken we binnenkort bekend! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je mist geen enkele update meer over dit evenement.

9:00 – 9:30 uur
Inloop en kennismaken met collega’s op het Netwerkplein

9:30 – 10:15 uur
Dagopening door inspirerende spreker

10:15 – 10:30 uur
Pitchen standhouders

10:45 – 12:15 uur
Workshop ronde 1

12:15 – 13:15 uur
Pauze, een goed verzorgde lunch en diverse activiteiten op het Netwerkplein

13:15 – 14:45 uur
Workshop ronde 2

15:15 – 16:45 uur
Workshop ronde 3

16:45 uur
Naborrelen op het Netwerkplein

Je kunt tijdens de Nationale Bijscholingsdag van 28 september meerdere workshops volgen. Je kunt zelf kiezen aan welke workshops je deelneemt. Zo kun je ervoor kiezen om een verdiepingsslag in je kennis over specifieke onderwerpen aan te brengen, maar ook om jouw kennis verder te verbreden. Het is maar net wat het beste bij jouw persoonlijke situatie past!

Het workshopaanbod is erg divers, daarom is er voor iedere professional een geschikt programma op maat samen te stellen. Ben je benieuwd welke workshops je kunt kiezen? Dat maken we binnenkort bekend. Houdt onze website en nieuwsbrief daarom goed in de gaten!

Wil jij ook collega’s uit het werkveld ontmoeten en deelnemen aan tal van interessante workshops over de ontwikkelingen in de Wmo? Meld je dan vandaag nog aan!

Met deelname aan een Nationale Bijscholingsdag verdien jij ook punten voor jouw herregistratie! Zo behaal jij op een leuke en leerzame manier jouw registerpunten. Geef bij het inschrijven jouw registratienummer door en behaal 5,5 registerpunten!

De Nationale Bijscholingsdag Wmo vindt op 28 september plaats in Nuland en duurt van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Locatie

Het evenement vindt plaats in Nuland.

Van der Valk hotel Nuland.

Rijksweg 25, 5391 LH Nuland.

De kosten

Een ticket voor de Nationale Bijscholingsdag kost normaal €325,- per persoon. Je kunt echter profiteren van 10% early bird korting als jij je vandaag nog aanmeldt. Meld je dus op tijd aan en pak deze mooie korting mee!

Ook deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag Wmo? Schrijf je vandaag nog in! 

Deelname aan de Nationale Bijscholingsdag kost normaliter €325,- per persoon. Maar, als jij je vandaag nog aanmeldt kun je gebruikmaken van 10% early bird korting op je ticket en betaal je slechts €292,50!

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag? Schrijf je dan vandaag nog in via het onderstaande formulier.

Vragen over de Nationale Bijscholingsdag

Heb je nog vragen over de Nationale Bijscholingsdag Wmo? We helpen je graag! Bel of mail ons gerust via: 085 – 401 83 62 of [email protected].

De volgende zaken zijn inbegrepen bij de ticketprijs:

  • Toegang tot de Nationale Bijscholingsdag Wmo
  • Deelname aan diverse workshoprondes naar keuze
  • Leren van inspirerende sprekers, trainers en docenten
  • Een goedverzorgde lunch
  • Toegang tot de standhoudermarkt waar je kennismaakt met diverse opleiders, leveranciers en detacheerders voor de Wmo
  • Deelname aan de activiteiten op het Netwerkplein
  • De mogelijkheid om te netwerken met collega’s uit het werkveld op het Netwerkplein
  • €100,- korting op deelname aan de eerstvolgende Nationale Bijscholingsdag