Nationale Bijscholingsdag Backoffice, Frontoffice en Wmo in Zwolle

Op 14 november organiseren we de eerste Nationale Bijscholingsdag Backoffice, Frontoffice & Wmo ooit!

We hebben dit speciale evenement speciaal ontwikkeld om Wmo consulenten, Backoffice en Frontoffice professionals samen te brengen en te helpen zich verder te ontwikkelen als professional.

Tijdens de Nationale Bijscholingsdag Backoffice, Frontoffice & Wmo doe je actuele kennis en kunde op en heb je waardevolle ontmoetingen met collega’s en organisaties uit het werkveld.

Je kunt er als Backoffice/Frontoffice professional of Wmo consulent voor kiezen om je kennis over jouw vakgebied te verdiepen, maar je kunt ook workshops volgen die passen bij één van de andere functies en zo jouw kennis verbreden.

Tijdens dit evenement voor professionals in de Backoffice, Frontoffice en Wmo, kun je deelnemen aan verschillende workshoprondes. Je kunt zelf bepalen aan welke workshops je wil deelnemen. Op deze manier haal jij het beste resultaat uit jouw bezoek aan deze Bijscholingsdag.

Vergeet overigens niet een bezoek te brengen aan het Netwerkplein. Op dit leuke plein maak je op een laagdrempelige manier kennis met organisaties en collega’s uit het werkveld, kun je langsgaan bij informatieve stands en meedoen aan leuke activiteiten.

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Bijscholingsdag Backoffice, Frontoffice en Wmo? Dat maken we binnenkort bekend. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een update over het evenement!

9:00 – 9:30 uur
Inloop en kennismaken met collega’s op het Netwerkplein

9:30 – 10:15 uur
Dagopening door inspirerende spreker

10:15 – 10:30 uur
Pitchen standhouders

10:45 – 12:15 uur
Workshop ronde 1

12:15 – 13:15 uur
Pauze, een goed verzorgde lunch en diverse activiteiten op het Netwerkplein

13:15 – 14:45 uur
Workshop ronde 2

15:15 – 16:45 uur
Workshop ronde 3

16:45 uur
Naborrelen op het Netwerkplein

Het programma van de Nationale Bijscholingsdag Backoffice, Frontoffice en Wmo bestaat uit diverse workshoprondes. Je bepaalt steeds zelf aan welke workshop je per ronde mee wilt doen. Zo kun je ervoor kiezen om jouw kennis over je eigen vakgebied te verdiepen, maar je kunt je kennis ook verbreden met kennis passend bij andere functies.

Tijdens de workshops doe je onder meer kennis op over de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied. Ook kun je verdieping aanbrengen in jouw kennis en vaardigheden m.b.t. andere onderwerpen waar je graag meer over wil leren! We maken binnenkort bekend uit welke workshops je kunt kiezen.

Wil jij ook binnen één dag weer helemaal op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het gebied van Backoffice, Frontoffice en/of de Wmo? Meld je dan vandaag nog aan!

Met deelname aan een Nationale Bijscholingsdag verdien jij ook punten voor jouw herregistratie! Zo behaal jij op een leuke en leerzame manier jouw registerpunten. Geef bij het inschrijven jouw registratienummer door en behaal 5,5 registerpunten!

De Nationale Bijscholingsdag Backoffice, Frontoffice en Wmo vindt plaats op 14 november en duurt van 09.00 tot 17.00 uur.

Locatie

Het evenement vindt plaats in Zwolle.

Lumen Hotel & Events Zwolle.

Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle.

De kosten

Een ticket voor de Nationale Bijscholingsdag kost normaal €325,- per persoon. Als jij je vandaag nog aanmeldt krijg je echter 10% early bird korting op jouw ticket. Meld je dus op tijd aan en pak de early bird korting mee!

Wil jij ook graag deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag Backoffice, Frontoffice en Wmo? Schrijf je vandaag nog in! 

Een ticket voor de Nationale Bijscholingsdag kost normaal €325,- per persoon. Als jij je vandaag nog aanmeldt krijg je echter 10% early bird korting op jouw ticket. Meld je dus op tijd aan en pak de early bird korting mee!

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan de Nationale Bijscholingsdag Backoffice, Frontoffice en Wmo? Schrijf je dan vandaag nog in via het onderstaande formulier.

Vragen over de Nationale Bijscholingsdag

Heb je nog vragen over de Nationale Bijscholingsdag Participatie? We helpen je graag! Bel of mail ons gerust via: 085 – 401 83 62 of [email protected].

Dit zit er bij je ticket inbegrepen:

  • Toegang tot de Nationale Bijscholingsdag
  • Deelname aan meerdere workshoprondes naar keuze
  • Leren van inspirerende sprekers, trainers en docenten
  • Een goedverzorgde lunch
  • Toegang tot de standhoudermarkt waar je kennismaakt met diverse opleiders, leveranciers en detacheerders
  • Deelname aan de activiteiten op het Netwerkplein
  • De mogelijkheid om te netwerken met collega’s uit het werkveld op het Netwerkplein
  • €100,- korting op deelname aan de eerstvolgende Nationale Bijscholingsdag