De diverse leervormen van Kenniscentrum Sociaal Domein
Iedereen leert op een andere manier. Voor de ene cursist werkt een theoretische studie goed, voor iemand anders is dat juist het volgen van een interactieve e-learning. Om ervoor te zorgen dat iedereen bij ons aan de slag kan, bieden we diverse leervormen aan. Zo leer je écht op jouw manier, op jouw tijd.

Interactieve trainingen waarmee je op je gemak alle ins en outs kunt leren over een bepaald onderwerp. Je maakt oefeningen, bekijkt bijpassende video’s en leert van voorbeelden uit de praktijk. Ideaal om de lesstof van een opleiding te leren.

Wil je op een praktische manier je communicatieve skills verbeteren? In deze nieuwste leervorm worden er realistische werksituaties gecreëerd waarop je moet reageren met behulp van een video. Zo leren je op een actieve en praktische manier omgaan met moeilijke vraagstukken.

We maken leren graag makkelijk voor jou. Met onze podcasts kun je ook onderweg of tijdens het werk aan je persoonlijke ontwikkeling werken. De podcasts zijn namelijk overal en op elk moment te beluisteren. Zo kun je aan de slag om bepaalde onderwerpen te beluisteren.

De online trainingen worden ook aangeboden middels een webinar. Dit is een sessie waarbij de docent jou bijpraat over een specifiek onderwerp. Kijk je mee?

Geen tijd om een hele e-learning of webinar te volgen? Dan zijn onze essentials iets voor jou. Hiermee ben jij in maximaal vijf minuten helemaal up-to-date.