Black Friday Kennisboost

Investeer in tijdloze kennis

Kennis is de sleutel tot groei, ontwikkeling en succes. Het is een van de meest waardevolle investeringen die je in jezelf kunt doen. Met de naderende Black Friday bieden wij jou de unieke kans om in jezelf te investeren én daarbij te profiteren van speciale prijzen. Tijdens onze Black Friday Kennisboost-week krijg je niet alleen kennis voor het leven, maar ook nog eens met 10% korting.

Het verzilveren van je korting is eenvoudig! Kies de gewenste opleiding en gebruik de actiecode 👉 BLACKFRIDAY23 👈 bij het afronden van je bestelling. Zo geniet je direct van de 10% korting.  

Van maandag 20 tot en met zondag 26 november kun je profiteren van een speciale 10% korting op onze geselecteerde opleidingen.


Kennisboost opleidingen:

Online opleiding Wmo Consultent

van €999,- voor €899,10

Als Wmo consulent ben jij de verbindende schakel tussen de burger met een hulpvraag en de gemeente. Met deze praktijkgerichte opleiding ontwikkel jij je tot vakbekwame Wmo consulent.

Online basisopleiding Participatiewet

van €999,- voor €899,10 

Begrijp de essentie van de Participatiewet en zet de eerste stappen in je carrière. 

Online opleiding Schuldhulpverlening

van €999,- voor €899,10 

Ondersteun mensen met financiële problemen en geef hen weer perspectief. Met deze opleiding leer je verschillende facetten van schuldhulpverlening. 
Meer info over deze opleiding

Online opleiding Jeugdconsulent

van €999,- voor €899,10

Wil je aan de slag in de jeugdzorg en jeugdigen helpen naar een mooie toekomst? Dan is deze opleiding perfect voor jou.

Online opleiding Backoffice Medewerker Wmo/Jeugd

van €894,- voor €804,60

Leer alles over de ondersteunende processen binnen Wmo en Jeugdzorg.

De perfecte basis 
Onze online opleidingen vormen de perfecte basis voor iedereen die zijn of haar eerste stappen in het Sociaal Domein wil zetten. Of je nu ambities hebt als Wmo consultent, Schuldhulpverlener, Jeugdconsulent, Werkcoach of Backoffice Medewerker Wmo/Jeugd, voor elk pad hebben wij een opleiding op maat. En het mooiste? Je studeert op jouw tempo, begint wanneer je wilt en geniet van alle voordelen van online opleiden. 

Zo werkt de actie   

Het verzilveren van je korting is eenvoudig! Kies de gewenste opleiding en gebruik de actiecode 👉 BLACKFRIDAY23 👈 bij het afronden van je bestelling. Zo geniet je direct van de 10% korting.  
Let op: deze actiecode is alleen geldig tijden de actie week van maandag 20 tot en met zondag 26 november. 

Investeer in jezelf en je toekomst  
Mis deze kans niet om je carrière in het Sociaal Domein een boost te geven. De wereld van het Sociaal Domein wacht op professionals zoals jij. Investeer in jezelf, grijp deze Black Friday aanbieding en zet de eerste stap naar jouw nieuwe toekomst! 

 

Heb je vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij staan altijd voor je klaar en kunnen je inhoudelijk meer vertellen over ons opleidingsaanbod.