Webinar Verlies en rouw bij kinderen en jongeren

€ 49,00
1 uur
Jeugd
Webinar

In het Webinar ‘Verlies en rouw bij kinderen en jongeren’ wordt er ingegaan op verlieservaringen, rouw en ontwikkeling, rouwreacties en empathie.

Dit Webinar geeft je inzicht in verschillende verlieservaringen bij kinderen en welke rouwreacties er kunnen optreden bij kinderen. We gaan in op het verschil tussen normale rouw en stagnerende rouw. We lopen de verschillende ontwikkelfasen van kinderen en jongeren langs en kijken hoe rouw ingrijpt op de ontwikkeling. In het werken met verlies en rouw is het belangrijk te ontdekken wat jouw eigen verhouding tot verlies is. We gaan hiermee écht aan de slag door middel van een interactieve oefening.

Voor wie
Het Webinar is bedoeld voor zowel Jeugdconsulenten als mensen die meer willen weten over verlies en rouw bij kinderen en jongeren.

Opleidingsniveau
De e-learning is op hbo-niveau.

Praktische informatie
Het Webinar duurt 1 uur. De kosten voor het Webinar zijn € 49,- (vrijgesteld van btw).

Vanaf 1 januari 2022 zijn scholingskosten niet meer fiscaal aftrekbaar. Daarvoor in de plaats is het STAP-budget in het leven geroepen. Het STAP-budget is een subsidieregeling voor scholing en ontwikkeling voor werkenden en werkzoekenden. Iedereen die een training, cursus of opleiding wil volgen kan maximaal € 1.000,- aanvragen. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Unieke online leeromgeving
Voor het Webinar ‘Verlies en rouw bij kinderen en jongeren’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van het Webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Hulp nodig?

Vragen over het aanbod? Onze adviseurs helpen je graag verder. Stuur een whatsappje naar Alice via het nummer of neem contact op via

Incompany

Heb je interesse in een incompanytraining? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Opleiding Jeugdconsulent

Wil jij aan de slag in de jeugdzorg en jeugdigen helpen naar een mooie toekomst? De opleiding Jeugdconsulent biedt alle handvatten, kennis en kunde om het vak goed en grondig uit te kunnen voeren.

Online Opleiding Jeugdconsulent

Wil jij aan de slag in de jeugdzorg en jeugdigen helpen naar een mooie toekomst? De online opleiding Jeugdconsulent biedt alle handvatten, kennis en kunde om het vak goed en grondig uit te kunnen voeren. 

E-learning Persoonlijk Leiderschap

De e-learning ‘Persoonlijk leiderschap’ gaat in op burn-out, leefstijl, waarden en natuurlijk persoonlijk leiderschap in het algemeen. Tijdens deze e-learning kun je een aantal oefeningen uitvoeren, wat jou hopelijk meer inzichten geeft.